Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Ca la carte. Intervenție de manual a poliției din Italia, unde un egiptean a luat ostatic un polițist, chiar în Domul din Milano (Video)
13 aug, 16:37
În Italia, la Milano, un egiptean, posibil migrant, a luat ostatic în Dom un agent de sercuritate. Poliția a intervenit și a reușit să îl imobilizeze, în timp ce Domul din Milano fusese înconjurat de trupe antitero care erau pe punctul de a interveni.

Publicația Corriere della Sera precizează că bărbatul, de origine africană, ar fi un egiptean care deținea un permis de ședere. El le-ar fi spus acest lucru forțelor de ordine în timpul arestării.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri. Sursa citată precizează că bărbatul avea un comportament suspect, moment în care a fost abordat de polițiști, chiar pe treptele Domului. Acesta a fugit în bazilică, unde, în apropierea altarului, a scos un cuțit și l-a luat ostatic pe un agent de securitate pe care l-a forțat să îngenuncheze.

Poliția a intervenit prompt iar trupele antitero au încercuit Domul din Milano, fiind pe punctul de a interveni. Mai mulți agenți înarmați au negociat cu bărbatul care a luat ostatic polițistul. Într-un moment de neatenție, unul din polițiști a acționat în forță, reușind să îl dezarmeze pe atacator care a fost ulterior arestat.

Cei de la il Giornale precizează că nu este exclusă ipoteza unui atac terorist, deși în prezent nu există indicii în acest sens. În orice caz, o anchetă este în curs de desfășurare.

Din fericire, în urma incidentului din bazilică nu a fost nimeni rănit. 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

NATO a început retragerea navelor din Marea Neagră (Foto)
Apărarea spaţiului aerian al Bulgariei, consolidată cu şase avioane F-16 ale SUA
Şeful Asociaţiei veteranilor de război din Kosovo, arestat la Pristina (Foto/Video)
IT-știi din Belarus pot acum să-i identifice pe mascații care au aplicat forța la protestele pașnice (Video)
Totul despre exercițiul rus de nivel strategic “Caucaz-2020” (Ziua 5)
Compania franceză Nexter a livrat primul transportor Titus către armata cehă
Complexe rusești Iskander-M au lansat două rachete de croazieră în cadrul exercițiului strategic “Caucaz-2020”
Un MiG-21 s-a prăbușit în Serbia
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro