Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Armata germană a solicitat 4.000 de camioane militare de la compania Rheinmetall
19 iun 2020 / 15:11
Biroul federal pentru înzestrare, tehnologie informațională și asistență a Bundeswehr – BAAINBw (Bundesamt für Ausrüstung, Informationstechnik und Nutzung der Bundeswehr) a contractat compania Rheinmetall MAN, cel mai important producător german de vehiculelor militare, pentru a livra armatei germane (Bundeswehr) până la 4.000 de camioane militare, multe dintre acestea vor dispun de cabine blindate.

În perioada 2021 – 2027, compania Rheinmetall MAN va trebui să livreze armatei germane toate cele aproximativ 4000 de camioane militare. Valoarea contractului pentru toate cele 4.000 de camioane - de tip HX44M 8 × 8 - reprezintă aproximativ 2 miliarde de euro.

Pentru început, Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMV) va furniza Bundeswehr, începând cu anul 2021, un prim lot de 540 de vehicule – în valoare de aproximativ 348 milioane EUR, inclusiv TVA.

G Ad:

Dintre aceste 540 de vehicule, 230 vor dispune de blindaj. După cum am precizat, livrarea primului lot de camioane militare va începe la începutul anului viitor, deoarece BAAINBw vrea ca Bundeswehr să dispună, până în 2023, de cât mai multe vehicule militare, acesta va fi anul în care Germania va prelua conducerea forţei de intervenţie rapidă a NATO (Very High Readiness Joint Task Force), VJTF.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Distrugătorul american USS Laboon a vizitat portul Constanța
Racheta turcă anti-navă ATMACA a trecut testul final. Turcii au scufundat în Marea Neagră o navă de luptă (Video)
F-35 pentru România din 2030? Până atunci, urmează decizia pentru încă două escadrile de F-16
Rusia își exprimă indignarea după testarea portavionului american USS Gerald Ford în largul coastei Florida
Lăsați în urmă de frică. Cel puțin 21 de luptători afgani ai forțelor speciale au fost măcelăriți după ce sprijinul terestru și aerian a eșuat
Vizită istorică: Ministrul de Externe al Israelului va vizita Emiratele Arabe Unite
Pentru producția propriului avion de luptă de generaţia a V-a, Turcia construiește al doilea cel mai mare tunel aerodinamic din Europa
Republica Moldova vrea să „învețe” de la Polonia. Chișinăul și Varșovia vor colabora inclusiv în zona de securitate
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro