Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Armata ucraineană a primit un nou lot de tancuri T-64 modernizate (Foto)
Uzina de vehicule blindate Armour Lviv, parte a concernului ucrainean militar de stat Ukroboronprom, a predat forțelor armate ucrainene un lot de tancuri T-64 reparate și modernizate.

Viktor Androschuk, șeful uzinei de vehicule blindate Armour Lviv, a precizat că acest nou lot de tancurile T-64, pe lângă reparaţiile de rigoare, a primit şi un set de îmbunătățit tehnice.

Principalele modernizări pe care inginerii din industria militară ucraineana le-au adus acestui lot de tancuri T-64 au constat în: instalarea unor sisteme de navigaţie şi comunicare mai performante, îmbunătăţire sistemului de control al focului; sisteme de ţintire şi de viziune termică; şi kituri de plăci de blindaj reactive.

Uzina de tancuri din Lviv a devenit, în anul 2019, cea de-a doua fabrică ucraineană care a început să producă un model modernizat al tancului de luptă T-64. Tancul T-64 este principalul tanc de luptă al armatei ucrainene. Modernizarea tacurilor T-64 se face la standardul din 2017, fiind cea mai recentă actualizare adusă acestuia.

Anterior, doar uzina de blindate din Harkov (KBTZ), parte a concernului naţional ucrainean de apărare UkrOboronProm, actualiza tancurile T-64 la standardul T-64BV. KBTZ a trimis către forţele armate ucrainene, din 2014 şi până prezent, pentru a răspunde agresiunii militare ruse, peste 150 de T-64 modernizate.

La începutul acestui an, uzina de blindate din Harkov a livrat 13 tancuri modernizate către forțele armate ale Ucrainei. 10 tancuri principale de luptă T-80 și 3 tancuri T-64 (modelului 2017) au fost predate armatei. În total, uzina de blindate din Harkov a fabricat 250 de vehicule de luptă modernizate: 162 de tancuri T-64 (modelul 2017) și 88 de tancuri T-80.

Armata ucraineană primeşte vehicule militare şi tancuri modernizate în contextul în care Ucraina este, din aprilie 2014, victima unei agresiuni militare ruseşti, care s-a soldat până acum cu moartea a peste 13.000 de persoane. 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Două avioane de vânătoare rusești Su-27 au interceptat două bombardiere americane B-52H deasupra Mării Negre
Grupul de luptă USS Nimitz "descoperit" de o dronă iraniană
Colaboratorii finanţatorului companiei de mercenari Wagner, pe lista de sancțiuni a SUA
Coreea de Nord a împuşcat un sud-coreean în apele ei teritoriale
Faceţi cunoştinţă cu tancul Leopard 2 A7V (Video) | Germania: Aceste tancuri vor fi livrate forțelor armate în anul 2021
Ucraina vrea să obţină de la UE o perspectivă clară de aderare
Știrile zilei: F-35, ținute la sol de o furtună; Tancuri Leopard 2 A7V pentru Armata germană; Rusia înregistrează noi pierderi în Libia
Militarii români participă la exerciţiul ,,Rapid Trident 2020” din Ucraina (Foto)
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro