Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Bahrain cumpără stații navale de arme telecomandate din Turcia - Video
Aselsan a semnat un contract de vânzare cu Bahrain pentru furnizarea sistemului de arme, telecomandat, pentru uz naval, se arată într-un comunicat al companiei, transmite agenția Anadolu.

„În afară de cea mai recentă vânzare a stațiilor de arme telecomandate către țara din Golf, Aselsan a oferit mai multor state soluții tehnologice prin vânzări directe, transfer de programe tehnologice, producție locală și joint venture cu companii locale", se arată în comunicatul de presă.

Aselsan intenționează să facă investiții suplimentare și să își intensifice activitățile cu statele membre ale Consiliului de Cooperare din Golf (CCG), în special cu Bahrain, precizează compania turcească.

Sistemul de arme telecomandat, cu diverse configurații, este utilizat în prezent în 20 de țări, atât pe platforme terestre, cât și navale.

Conform Militaryleak armele Aselsan pot fi montate pe platforme staționare sau mobile și sunt proiectate în scopul apărării costiere, apărării la frontieră sau apărării platformelor navale. Stațiile pot fi utilizate în toate tipurile de lupte, precizează sursa citată iar echipamentele pot folosi mai multe calibre pe aceeași turelă: 7,62 mm, 12,7 mm chiar și lansator de grenade de 40 mm. 

Sistemul este montat pe un piedestal stabilizat, iar modul de supraveghere electro-optică poate fi acționat independent fără a fi nevoie să miști tunul după țintă. Poate fi alimentat prin două linii de muniție separate, selectate de operator, folosind panoul de operare de la distanță. Tunul automat de 30 mm este capabil să tragă 200 de runde pe minut, atât ziua cât și noaptea, indiferent de condițiile meteo.

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Ungaria achiziționează rachete AMRAAM pentru Gripen. Cea mai mare achiziție din istoria cooperării militare dintre Ungaria și SUA
Pompeo spune că situația actuală nu e 'Războiul Rece 2.0', dar 'problema China' e în unele privințe mult mai dificilă
David și Goliat: China vs. Taiwan, în bătălia pentru 'o singură Chină'
Ministerul rus al Apărării va încheia un nou contract pentru achiziționarea de avioane Su-35S
Lupta Poliției Române cu clanurile interlope. Iohannis spune că lupta e 'una de durată'
Brigadă Stryker a SUA, în zona Mării Neage pentru descurajarea unei eventuale acțiuni a Rusiei
Preşedintele Iranului ameninţă că vor exista consecinţe dacă embargoul asupra armelor va fi prelungit
O dronă turcă a ucis doi înalți oficiali irakieni
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro