Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Deflagrație la o fabrică de explozivi din Italia
21 dec 2020 / 19:22
Trei persoane au murit într-un accident, luni, la o fabrică de explozivi de uz civil lângă Chieti, în centrul Italiei, a informat presa din Peninsulă, citată de France Presse.

O explozie s-a produs la începutul după-amiezii în întreprinderea "Esplodenti Sabino" care fabrică explozivi dar se ocupă şi cu dezamorsarea bombelor, a minelor sau a altor proiectile explozive, a indicat website-ul companiei, transmite Agerpres.

Potrivit lui Filippo Marinucci, primarul din Casalbordino, mica localitate din apropiere de Chieti unde se află această unitate, trei persoane care lucrau acolo au fost ucise în explozie.

Mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului şi legăturile feroviare şi rutiere din această zonă au fost întrerupte, a precizat agenţia AGI.

Citește și: Italia vrea să dezvolte un nou tanc? Polonia şi alte state europene, invitate să participe la dezvoltarea proiectului

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Rușii acuză că Republica Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, „amenință Rusia în Marea Neagră”
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Controversa „Stop Soros”: Ungaria susține că va continua să protejeze granițele UE
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro