Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Forţele aerospaţiale ruse vor achiziţiona încă 20 de avioane Su-35S şi 30 de elicoptere Ka-52
29 mai 2019 / 11:49
Forțele aerospaţiale vor primi, până la sfârșitul anului 2020, alte 20 de avioane de vânătoare Su-35S, de generație 4++ şi  încă 30 de elicoptere de luptă de tip Kamov Ka-52  "Alligator"   până în anul 2022, a precizat marţi adjunctul ministrului rus al Apărării, Alexei Krivoruchko, relatează site-ul agenţiei Tass.

,,În ceea ce privește avionul Su-35S, compania își îndeplinește toate obligațiile la timp, urmând chiar ca, în acest an, să primim mai multe aeronave în avans. În conformitate cu prevederile contractului aflat în vigoare, în acest an și anul viitor vom primi încă 20 de avioane de vânătoare Su-35S", a spus Krivoruchko.

(w670)

Adjunctul ministrului rus al apărării a precizat că societatea din Komsomolsk pe Amur lucrează permanent la modernizarea avionului de vânătoare Su-35S, ținând cont de lecțiile învățate în Siria. Viitoarele modificări ale avionului vor permite ca acesta să întrebuințeze toate tipurile de rachete de aviație din clasele aer-aer și aer-sol.

Forțele aerospațiale rusești (VKS) vor primi 30 de elicoptere de atac Kamov Ka-52 până la sfârșitul anului 2022

Forțele aerospațiale ale Rusiei vor primi până în 2022 încă 30 de elicoptere de luptă Kamov Ka-52 "Alligator", a declarat marți ministrul adjunct al Apărării din Rusia, Alexei Krivoruchko, în timpul unei vizite efectuate la companie producătoare de modele Ka-52.

,,Astăzi, fabrica îşi îndeplineşte un contract pe termen lung, privind livrarea modelelor Ka-52. Până în 2022, ne aşteptăm să primim 30 de elicoptere suplimentare", a declarat Krivoruchko.

(w670)

Elicopterul de asalt Ka-52 Alligator este o versiune modernizată a elicopterului Ka-50 Vulturul negru. Potrivit estimărilor specialiștilor, acesta are caracteristici aerodinamice mai bune și este mai puțin vizibil pe radare. Au fost crescute, de asemenea, posibilitățile aeronavei în ceea ce privește viteza și manevrabilitatea. La bordul elicopterului au fost instalate echipamente radioelectronice moderne.


Ştiri Recomandate

Avionul Su-57 a pierdut bătălia aeriană cu F-22 și F-35. Superioritatea aeriană americană îşi spune cuvântul
România, prima reacție după ce Zelenski a spus că ”Bucovina de Nord a fost ocupată de români”
Ministrul de externe ale Turciei a făcut apel la extinderea NATO şi la primirea Georgiei în Alianţa Nord-Atlantică
Mentenanța elicopterelor Armatei Bulgariei, efectuată de Airbus în România
UE pune bazele Armatei europene și anunță capabilități militare complementare cu NATO, dar diferite
Noi imagini cu Next Generation Squad Weapon
Declarație șoc a unui important general rus: Sistemele de apărare rusești împotriva rachetelor nu pot respinge un atac masiv
Boiko Borisov: Bulgaria susține aderarea țărilor din Balcanii de Vest la UE