Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Forţele aerospaţiale ruse vor achiziţiona încă 20 de avioane Su-35S şi 30 de elicoptere Ka-52
Forțele aerospaţiale vor primi, până la sfârșitul anului 2020, alte 20 de avioane de vânătoare Su-35S, de generație 4++ şi  încă 30 de elicoptere de luptă de tip Kamov Ka-52  "Alligator"   până în anul 2022, a precizat marţi adjunctul ministrului rus al Apărării, Alexei Krivoruchko, relatează site-ul agenţiei Tass.

,,În ceea ce privește avionul Su-35S, compania își îndeplinește toate obligațiile la timp, urmând chiar ca, în acest an, să primim mai multe aeronave în avans. În conformitate cu prevederile contractului aflat în vigoare, în acest an și anul viitor vom primi încă 20 de avioane de vânătoare Su-35S", a spus Krivoruchko.

(w670)

Adjunctul ministrului rus al apărării a precizat că societatea din Komsomolsk pe Amur lucrează permanent la modernizarea avionului de vânătoare Su-35S, ținând cont de lecțiile învățate în Siria. Viitoarele modificări ale avionului vor permite ca acesta să întrebuințeze toate tipurile de rachete de aviație din clasele aer-aer și aer-sol.

Forțele aerospațiale rusești (VKS) vor primi 30 de elicoptere de atac Kamov Ka-52 până la sfârșitul anului 2022

Forțele aerospațiale ale Rusiei vor primi până în 2022 încă 30 de elicoptere de luptă Kamov Ka-52 "Alligator", a declarat marți ministrul adjunct al Apărării din Rusia, Alexei Krivoruchko, în timpul unei vizite efectuate la companie producătoare de modele Ka-52.

,,Astăzi, fabrica îşi îndeplineşte un contract pe termen lung, privind livrarea modelelor Ka-52. Până în 2022, ne aşteptăm să primim 30 de elicoptere suplimentare", a declarat Krivoruchko.

(w670)

Elicopterul de asalt Ka-52 Alligator este o versiune modernizată a elicopterului Ka-50 Vulturul negru. Potrivit estimărilor specialiștilor, acesta are caracteristici aerodinamice mai bune și este mai puțin vizibil pe radare. Au fost crescute, de asemenea, posibilitățile aeronavei în ceea ce privește viteza și manevrabilitatea. La bordul elicopterului au fost instalate echipamente radioelectronice moderne.


Ştiri Recomandate

Portugalia a aprobat vânzarea a încă 5 avioane F16 către România
Ucraina și Turcia intenționează să producă o dronă de atac de nouă generație
Israelul a bombardat un depozit de armament în Irak
Rusia trimite să navigheze prin Oceanul Arctic controversata navă numită ”Cernobîl plutitor”
Securitate energetică. Turcia sfidează UE şi promite să continue forajele în apele Ciprului
F-16, România. Sursă: MApN
EXCLUSIV
F-16 second hand, lecție pentru România. De ce Polonia regretă avioanele F-16 Block 50/52 noi
Esper: Testul cu rachetă balistică, un avertisment SUA adresat Chinei
Peste 100.000 de soldați vor participa la exercițiul Centru 2019 din Rusia