Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Kongsberg semnează un contract adițional cu Armata SUA pentru sistemele CROWS
Kongsberg Defence & Aerospace AS (KONGSBERG) a primit o extindere a contractului său cadru pentru sisteme CROWS IDIQ (de tip livrare nedefinită / cantitate nedeterminată) cu armata SUA, anunțat inițial pe 14 septembrie 2018.
Sursă foto: Kongsberg

Această extindere este evaluată la aproximativ 500 milioane de dolari și este dependentă de cererea viitoare și de alocațiile anuale.

Potrivit unui comunicat al celor de la Kongsberg, emis către DefenseRomania, compania „continuă dezvoltarea de noi versiuni avansate de stații de luptă telecomandate (RWS), precum și livrări de serie către Armata Statelor Unite, Marina Statelor Unite, Corpul de Infanterie Marină al Statelor Unite și Forțele Aeriene ale Statelor Unite”.

"Sistemele CROWS au devenit o capabilitate esențială pentru platformele militare și pentru siguranța soldaților în cadrul Forțelor Armate ale Statelor Unite. Această extindere a contractului ne permite să continuăm să livrăm sisteme care dezvoltă capabilitățile operaționale și eficacitatea împreună cu echipa de la Picatinny Arsenal", a declarat Pål Bratlie, Vicepreședinte Executiv al Kongsberg Defense and Aerospace.

Cu peste 20.000 de sisteme livrate la nivel mondial și 14 ani de experiență CROWS, KONGSBERG va continua să sprijine soldații cu noi sisteme, capabilități și caracteristici care să îndeplinească cerințele de mâine, oferind suport și modernizări pentru o gamă largă de variante CROWS și echipamente auxiliare, subliniază sursa citată.

G Ad:

Toate sistemele CROWS și sistemele de turele telecomandate (RWS) sunt produse la fabrica KONGSBERG din Johnstown, Pennsylvania. Continuarea derulării acestui contract asigură peste 3000 de locuri de muncă, atât direct, cât și prin lanțul de aprovizionare KONGSBERG din SUA.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Aviația israeliană a bombardat iar Fâșia Gaza după un atac cu baloane incendiare (Video)
Bombardierul stealth chinez H-20 va fi mai mare decât B-21 Raider
Palestinienii acuză pe Hamas că depozitează arme în zone rezidențiale
Zumwalt - distrugătoarele stealth prin care SUA vor continua să domine mările: Rachete hipersonice și semnătură radar a unei bărci de pescuit
Statele Unite vor continua raidurile aeriene în Afganistan dacă ofensiva talibanilor nu încetează
Putin: Marina rusă „poate descoperi orice adversar și, în caz de necesitate, îl poate lovi în mod decisiv”
India va participa la exercițiul “Vest-2021”, organizat de Rusia, deși printre invitați se numără China și Pakistanul
Doi soldați turci au fost uciși după ce blindatul în care se aflau a fost atacat în Siria
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro