Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicolae Ciucă, vizită la Întreprinderea Optica Română (IOR). Scopul: Implicarea industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate
Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a vizitat astăzi Întreprinderea Optică Română (IOR), împreună cu ministrul Virgil Popescu și cu șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu. În cadrul acestei vizite, subiectul principal pe agendă a fost despre implicarea industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate.

Ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă, a precizat într-un scurt comunicat, publicat pe contul personal de Facebook, că pe timpul vizitei la Întreprinderea Optică Română (IOR), în zona facilităților de producție, conducerea întreprinderii a prezentat unele din aparatele optice și accesoriile recent livrate unor structuri din Armata României, precum și o serie de alte produse care ar putea face obiectul înzestrării militarilor romani.

 

Implicarea industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate

 

,,Am purtat cu cei prezenți o discuție pe tema dezvoltării cooperării dintre ministerele economiei și apărării în scopul implicării industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate. Investițiile în industria de apărare vor crea noi locuri de muncă, iar un mediu stabil de securitate vă încuraja investițiile în economia românească’’, a precizat ministrul apărării.

G Ad:

,,Atât anul trecut, dar și anul acesta am pus la dispoziția Ministerului Economiei proiecția pe 10 ani a planurilor noastre de înzestrare, astfel încât agenții economici care activează în industria de apărare să-și poată adapta strategiile de dezvoltare la cerințele și nevoile de înzestrare ale Armatei’’, a mai spus Nicolae Ciucă.

IOR este un exemplu de întreprindere care s-a adaptat cerințelor militarilor și care este unul din furnizorii noștri de produse care satisfac nevoile operaționale ale Ministerului Apărării Naționale.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Egiptul a solicitat ajutor Occidentului pentru a opri vânzarea dronelor turcești către Maroc și Etiopia
SUA vor să despăgubească familiile afganilor uciși dintr-o „eroare tragică” în atacul cu dronă
Eurofighter, deasupra piramidelor. După două decenii, Forţele Aeriene Regale Britanice au desfășurat exerciții în Egipt
Polonia și Turcia își intensifică cooperarea în domeniul industriei de apărare
Incident în Marea Japoniei: Rusia susține că a oprit încercarea unui distrugător american de a-i încălca frontiera
În vizită în Turcia, Merkel mulțumește Ankarei pentru colaborare, dar nu a omis să critice regimul
Prototipul rachetei sol-sol americane PrSM bate recordul de distanță
După ce și-a revenit din șocul AUKUS, Franța face curte Canadei pentru submarinele din clasa Barracuda
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro