Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Rusia vrea să construiască în Filipine o fabrică de armament
23 oct 2019 / 16:23
Rusia și-a propus să înființeze o fabrică de armament în Filipine, care să producă arme uşoare, a precizat într-o conferinţă de presă, ambasadorul Federaţiei Ruse la Manila, Igor Khovaev, potrivit Janes  și Bussine World.

Răspunzând întrebărilor reporterii în cadrul unei conferinţe din 22 octombrie, Khovaev a precizat că planul construcţiei unei fabrici de armament este supus discuțiilor bilaterale și că cele două țări, Rusia şi Filipine analizează ,în prezent, „oportunitățile specifice" pentru realizarea acestui proiect.

„Avem o propunere foarte bună pentru autorităţile filipineze. Suntem gata să punem bazele unei producție comună de arme ușoare sofisticate rusești... aici, în Filipine ", a precizat Khovaev.

„Vor fi produse filipineze care vor avea la baza tehnologia rusă. Filipine va fi apoi un exportator de arme de calibru mic și arme ușoare. "

Khovaev a precizat că Rusia va colabora cu guvernul și partenerii de afaceri filipinezi pentru a explora posibilitatea unui parteneriat de producție în domeniul militar.

„Ambele părți s-au angajat să deschidă noi orizonturi de cooperarea în domeniul apărării, iar unul dintre aceste orizonturi este fabricarea comună de arme aici pe teritoriul statului Filipine. Deci, ambele părți examinează oportunități specifice."

Între timp, dl Khovaev a reiterat că Rusia este „pregătită” să furnizeze arme Filipinelor fără „condiționalitate politică”.

El a spus că Rusia vrea să ajute Filipine să își dezvolte propria industrie de apărare în procesul de construire a unei cooperări strategice pe termen lung între țări.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Rusia încearcă să încline decisiv balanța puterii în Libia. Suspiciuni cu privire la dislocarea unui sistem S-400 (Foto)
Dogfight în SUA între un pilot de F-16 și un sistem de inteligență artificială
'Platforma Crimeea'. Ucraina propune țărilor din regiunea Mării Negre cooperare pentru a contracara militarizarea rusă
China consideră 'barbare și grosiere' sancțiunile SUA impuse Hong Kongului
Erdogan contestă acordul maritim dintre Grecia şi Egipt şi anunţă reluarea activităţilor de foraj într-o zonă disputată din Mediterană
Venezuela a condamnat doi mercenari ai SUA acuzați că au vrut să-l răpească pe Maduro
România răspunde apelului Libanului. Două aeronave ale Forţelor Aeriene Române vor transporta opt tone de materiale medicale
Discuţii despre numărul de militari americani ce urmează a fi dislocaţi suplimentar în România
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro