Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Ucraina și Franța au semnat un acord privind producția a 20 de nave de patrulare
19 noi 2019 / 21:10
Guvernele Ucrainei și Franței au semnat un acord interguvernamental privind producția și sprijinul tehnic a 20 de nave de patrulare,  a informat pe Twitter,  ministrul de interne al Ucrainei, Arsen Avakov, potrivit 112 UA  și Censor.net.ua.

,,În numele guvernului Ucrainei, am semnat acordul cu ministrul francez de interne Christopher Castaner (136,5 mln euro) privind sprijinul tehnic și producția a 20 de nave de patrulare; cinci dintre ele și toate bărcile pneumatice rigide de tip RIB, vor fi construite în Ucraina. Apreciem sprijinul Franței în consolidarea sistemului de securitate și protecție navală", a precizat Avakov.

Anterior, Arsen Avakov și ministrul transporturilor din Franța, Jean-Baptiste Djebbari, au convenit asupra producției comune de vedete de patrulare pentru Serviciul Graniței de Stat din Ucraina.

Serviciului Frontierei de Stat a Ucrainei, ce navighează sub pavilionul Gărzii Maritime a Serviciului Frontierei de Stat a Ucrainei, va primi 20 de bărci de patrulare franceze OCEA FPB 98. Navele au suficiente locuri pentru 13 membri ai echipajului. Viteza maximă a unei nave de tip 35 OCEA FPB 98 este de noduri.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Serbia a primit drone din China. Belgradul a prezentat dronele CH-92A (Foto/Video)
Serviciu militar voluntar | Ministrul german al apărării se opune revenirii la serviciul militar obligatoriu
Forţele Terestre Române: Succesul oricărei misiuni a "Viperelor Negre" constă într-un proces de planificare foarte bine pus la punct
Întărirea batalionului NATO din Lituania. Franţa trimite tancuri Leclerc și vehicule de luptă pentru infanterie
Armata ucraineană a primit un nou lot de transportoare blindate BTR-4E (Foto/Video)
Retragere SUA din tratatul Cer Deschis. Rusia ar putea să se retragă şi ea
Turcia urmăreşte să-şi întărească prezenţa militară în Libia. Ministrul turc al apărării, negocieri militare de nivel înalt cu GNA
Preşedintele Andrzej Duda: O companie de origine germană vrea să influenţeze alegerile prezidenţiale din Polonia
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro