Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Ultimul F/A-18 Block II Super Hornets a fost livrat. Marina SUA aşteaptă primele Block III Super Hornet (Video)
Boeing, cea mai mare companie aerospațială din lume  și   al doilea cel mai mare furnizor de echipamente al Pentagonului , a anunțat, la sfârşitul săptămânii trecută, că a terminat de livrat modelul F/A-18, ultimul din seria Block II Super Hornets, către Marina SUA.

Compania a precizat că, începând de anul viitor, vor începe livrarea aeronavelor din seria Block III Super Hornets.

„Livrarea acestei ultime aeronave din producție Block II Super Hornet este o etapă importantă a evoluției strategiei noastre pentru a răspunde nevoilor Marinei SUA", a declarat căpitanul Jason Denney, manager de proiect al F / A, potrivit Defense Blog.

„Livrarea aeronavelor din seria Block III Super Hornet este la un pas de a începe, iar liniile de producție nu vor încetini deloc ritmul. Primele două avioane Block III vor fi livrate către Marina SUA, în următoarele două luni, iar anul viitor se vor livra 24 de aeronave E / F în Kuweit", a precizat căpitanul Jason Denney.

În aprilie 2005, Boeing a livrat primul Block II Super Hornet, echipat cu radar AESA și a devenit complet operațional la sfârșitul anului 2007.

Potrivit Defense Blog, compania Boeing a precizat într-o postare pe Twitter ca primele două Block III Super Hornet care vor ajunge la Marina SUA, îi vor ajuta pe piloţi să se familiarizeze cu noile actualizări aduse acestor aeronave, dar mai ales pentru a fi supuse testelor de zbor de pe portavioane.

F/A-18 Block III Super Hornet este cea mai nouă aeronavă cu care va fi înzestrată Marina SUA. Super Hornet reprezintă un pilon important pentru Marina SUA, atât în prezent, cât și în următoarele decenii.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Şapte nave iraniene au luat foc în portul Bushehr (Foto/ Video)
Armata SUA va disloca aproximativ 60 de elicoptere în Germania, Polonia și Letonia
Fostul jurnalist Ivan Safronov, acuzat de ruşi că a furnizat secrete militare către Republica Cehă
Rusia anunţă în ce condiţii va instala rachete cu rază scurtă şi medie de acţiune în apropierea graniţelor UE
Trageri de luptă în cadrul artileriei de coastă ucrainene: Exercițiu de respingere a unei grupări navale și a uneia de desant aerian
US Army ia în calcul producerea de armament sovietic pentru a își ajuta aliații
Turcia declară sprijin necondiționat Azerbaidjanului în conflictul cu Armenia
Un submarin nuclear britanic a evitat la limită o coliziune cu un feribot
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro