Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Apărarea antiaeriană siriană a doborât rachete israeliene la sud de Damasc
Agenția siriană de știri "SANA" a relatat că Israelul a atacat ținte în apropierea capitalei Damasc și că apărarea antiaeriană siriană a lansat o serie de rachete peste cartierele sudice.

Agenția a menționat, citând o sursă militară, că: "Agresiunea s-a soldat cu rănirea a patru militari și cu unele pierderi materiale".

Locuitorii din Damasc au declarat că au auzit cel puțin o explozie, în timp ce televiziunea de stat a informat că rachetele au fost lansate din direcția Libanului și din direcția înălțimilor Golan.

Un corespondent al agenției de știri germane "DPA" a relatat și el că a auzit explozii, miercuri seara, la vest de Damasc.

În ultimele luni, Israelul și-a intensificat atacurile asupra pozițiilor militare despre care se crede că ar aparține forțelor armate iraniene și grupărilor loiale Iranului care sunt prezente în Siria. Mai multe explozii violente au avut loc la mijlocul lunii februarie, care au zguduit sudul și nord-vestul Damascului ca urmare a atacurilor aeriene israeliene, iar zonele din mediul rural din Damasc au fost supuse unor bombardamente similare în ultima decadă a aceleiași luni.

G Ad:

Tel Aviv-ul rareori confirmă executarea bombardamentelor în Siria, dar armata israeliană a informat în raportul său anual, emis în urmă cu câteva săptămâni, că în anul 2020 a bombardat aproximativ 50 de ținte în Siria, fără a oferi detalii despre acestea.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Premieră la paradă: Armata României va prezenta sistemele ultramoderne Patriot și HIMARS pe care le are în dotare
Ce performanță pentru industria poloneză: Componente ale tuturor avioanelor F-16 noi vor fi produse în Polonia
Cele mai mari amenințări la adresa SUA evidențiază rolul României. Două amenințări sunt catalogate cu „capacități formidabile”
Mateusz Morawiecki, premierul Poloniei: Rusia folosește Nord Stream 2 ca armă împotriva Ucrainei și R. Moldova
Proteste violente în Iran. SUA, 'profund îngrijorate' de 'represiunea violentă' a regimului de la Teheran
NATO: Criza migrației de la granițele UE nu s-a încheiat
MiG-31, în cea mai modernă variantă: Rușii integrează sistemul fly-by-wire pe avioanele care vor proteja frontierele nordice ale Federației
SUA spun că toate opțiunile sunt pe masă după concentrarea „amplă și neobișnuită” de trupe ruse la granița Ucrainei
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro