Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zelenski e amenințat că a trădat Ucraina și va muri împușcat ca Nicolae Ceaușescu
Președintele Volodimir Zelenski a fost amenințat de „Platforma de Opoziție – Pentru viață”, partid pro-rus care i-a transmis lui Zelenski ca va avea sorta dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Vadim Rabinovich, unul din liderii partidului Platforma pentru Viață, l-a amenințat într-o emisiune pe Zelenski că va muri împușcat asemenea dictatorului comunist român Nicolae Ceaușescu, precizează agenția rusă RIA și alte mass-media din Federația Rusă.

Parlamentarul ucrainean l-a acuzat pe Volodimir Zelenski de înaltă trădare și că a constituit în Ucraina un regim fascist. Potrivit lui Rabinovich, Zelenski ar fi autorizat constituirea unui grup special de luptă, format din 20 de persoane, unitate specială care se va ocupa de „eliminarea” jurnaliștilor și deputaților care i se opun președintelui ucrainean.

Amintim că la începutul lunii februarie președintele Volodimir Zelenski a pus în aplicare, prin decret prezidențial, decizia Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei cu privire la aplicarea unor sancțiuni pe o perioadă de cinci ani împotriva unor canale de televiziune din Ucraina, acuzate că fac propagandă rusă.

În mod oficial, televiziunile închise aparțin unui parlamentar din partidul pro-rus Platforma pentru Viață, dar există informații potrivit cărora, de facto, televiziunile sunt controlate de oligarhul ucrainean Victor Medvedciuk, apropiat al președintelui rus Vladimir Putin.

G Ad:

Războiul în estul Ucrainei, soldat cu peste 13.000 de morţi de la declanşarea sa, a început la scurt timp după fuga în Rusia a preşedintelui ucrainean prorus Viktor Ianukovici şi sosirea la putere la Kiev a forţelor pro-occidentale. În cadrul acestei schimbări de regim, Moscova a anexat peninsula ucraineană Crimeea și, deși există numeroase dovezi cu privire la implicarea Rusiei în războiul din Ucraina, Kremlinul neagă acest lucru.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Boeing dezvăluie noul concept de rachete aer-aer cu rază lungă. LRAAM nu va concura cu alte rachete americane
Ministerul apărării din Lituania recomandă consumatorilor să evite cumpărarea de telefoane mobile chinezeşti
Controversă privind sistemul Iron Dome din Israel. Dispută politică majoră între democrați în SUA privind finanțarea
Volodimir Zelenski promite un ''răspuns puternic'' după tentativa de asasinare a consilierului său
Criza submarinelor franco-australiene | Premierul danez îl apără pe Joe Biden în faţa criticilor europenilor
Puitorul de mine Viceamiral Constantin Bălescu și scafandri militari români se vor asigura că embargoul de arme impus Libiei e respectat
Arquus vrea ca România să devină „a doua casă”. Blindatele Sherpa 4x4 pe care ni le propun francezii ar putea fi construite aici
DISCURSUL președintelui Iohannis la ONU (Video) | Conflictele prelungite din vecinătatea României amenință securitatea Europei
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro