Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avioanele F-35 israeliene vor participa pentru prima dată la exerciții comune în afara țării
19 ian, 12:08
Pe 18 ianuarie, cotidianul israelian "Maariv", citat de site-ul "i24NEWS", a relatat că șase avioane israeliene de tipul F-35 vor ateriza pentru prima dată în afara granițelor Israelului, pentru a participa la exerciții militare internaționale în Italia.

Armata israeliană a susținut că exercițiile au ca scop consolidarea cooperării și legăturilor dintre Forțele Aeriene Israeliene și cele italiene și de a desfășura antrenamente într-un raion necunoscut, care testează capacitatea de a disloca avioane stealth și sistemele necesare.

Armata israeliană desfășoară în mod continuu exerciții cu alte tipuri de aeronave în afara Israelului. Dislocarea de avioane stealth, care se desfășoară pentru prima dată, în Italia, necesită pregătiri diverse și complexe atât din partea Forțelor Aeriene Israeliene, cât și din partea personalului tehnic al bazei militare italiene care va găzdui aceste exerciții.

Un înalt oficial al Forțelor Aeriene Israeliene a declarat că experiența operațională pe care au dobândit-o piloții de pe avioanele stealth în ultimii ani, în diferite activități operaționale din Orientul Mijlociu, a făcut ca multe armate străine să dorească să învețe din practica israeliană.

În septembrie 2021, în Israel va avea loc un exercițiu militar la care vor participa avioane F35 ale Forțelor Aeriene Italiene. La exerciții ar urma să participe și avioane americane, franceze, germane și, probabil, indiene.

Conducerea Forțelor Aeriene Israeliene încurajează organizarea exercițiilor comune cu participarea forțelor performante străine, considerată un element cheie în dezvoltarea și întărirea trupelor proprii pentru a face față amenințărilor în timp real.

Până în prezent nu au fost obținute informații privind perioada și baza aeriană italiană care va găzdui aceste exerciții.

 

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Turcia „condamnă cu fermitate” puciul eșuat din Armenia
Bulgaria propune ca Bucureștiul să fie legat de Marea Egee printr-o autostradă
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro