Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Avioanele F/A-18 Super Hornet ale US Navy vor fi echipate cu o nouă generație de motoare de la General Electric
31 Martie, 15:42
General Electric a primit un contract în valoare de 215 milioane de dolari pentru 48 de motoare F414-GE-400 și dispozitive pentru avioanele US Navy F/A-18 Super Hornet , transmite Defence Blog.

Se preconizează că lucrările vor fi finalizate până în august 2022. Compania a spus că motoarele F414 Enhanced Engine oferă funcții extinse pentru nevoile de luptă pentru generația următoare. Cu o putere de două ori mai mare decât predecesorul său, F414 Enhanced Engine este pregătit pentru a oferi piloților posibilitatea de a finaliza misiunile la timp în funcție de sarcini.

F414-GE-400 combină fiabilitatea dovedită, mentenanța și operabilitatea predecesorului său de succes F404 cu tehnologii avansate pentru a oferi avioanelor Boeing F/A-18E/F Super Hornet cu până la 35 la sută mai multă tracțiune aducând astfel noi performanțe pentru avion, crescând rata de supraviețuire și sarcină utilă.

Designul său simplu, modular, este fiabil și ușor de întreținut. Motoarele F414-GE-400 sunt montate și pe aeronavele Boeing EA18G Growler, care sunt în serviciul US Navy. F414-INS6 a fost selectat de Aeronautical Development Agency din India (ADA) pentru a propusla versiunea MKII a aeronavei Tejas Light Combat.

Ştiri Recomandate

Rușii se laudă că noile Su-57 pot zbura 'singure'. O nouă perdea de fum a Moscovei?
Putin cere Consiliului de Securitate o poziție finală după retragerea SUA din Tratatul Cer Deschis
Jurnaliști uciși la Kabul
Disensiuni în Guvernul Italiei cu privire la achiziția de avioane F-35
US Army a comandat rachete Hydra-70
Taiwan confirmă achiziția sistemului de rachete Harpoon Block II
Marea Britanie, îngrijorată de transferul avioanelor rusești în Libia
Guvernatorul din Minnesota va 'mobiliza în totalitate' Garda Naţională