Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Defiant X | Sikorsky-Boeing au transmis oficial propunerea pentru viitoarea aeronava de asalt a SUA
10 sep, 16:35
Consorțiul Sikorsky-Boeing a emis o declarație cu privire la transmiterea anticipată a propunerii lor, DEFIANT X™, pentru Viitoarea Aeronavă de Asalt cu Rază Lungă de Acțiune (FLRAA) a armatei terestre a SUA.

Declarația îi este atribuită lui Paul Lemmo, președinte al Sikorsky, o companie a Lockheed Martin, și lui Mark Cherry, vicepreședinte și director general, Vertical Lift, Boeing Defense, Space & Security:

"Continuând un parteneriat de 75 de ani cu armata SUA, furnizând și susținând emblematicele Black Hawk, Chinook și Apache, echipa Lockheed Martin Sikorsky - Boeing privește cu încredere spre viitor alături de viitoarea aeronavă de asalt cu rază lungă de acțiune - DEFIANT X.

Astăzi, echipa DEFIANT a finalizat și a prezentat propunerea pentru competiția FLRAA a US Army, oferind o capacitate transformațională cu risc scăzut, care îndeplinește criteriile prioritare de modernizare a armatei și asigură progresul aviației militare în viitor.

DEFIANT X oferă viteză acolo unde contează, capacitate de supraviețuire, putere de neegalat, manevrabilitate superioară în orice mediu și costuri mai mici pe ciclul de viață - în timp ce operează pe aceeași amprentă ca Black Hawk. Suntem încrezători că DEFIANT X, susținut de furnizorii noștri industriali cu experiență în lucrul cu armata, este cea mai bună alegere pentru a oferi un avantaj pe câmpul de luptă operațional multifuncțional în INDOPACOM și în întreaga lume”, a precizat oficialul Lockheed Martin, potrivit unui comunicat emis de companie către DefenseRomania.

G Ad:

Potrivit sursei citate, DEFIANT X va aduce următorul nivel de capabilitate de care are nevoie viitoarea aeronavă de asalt cu rază lungă de acțiune. 

Informații suplimentare:

● Echipa Sikorsky-Boeing continuă să efectueze teste de zbor și să extindă anvelopa de zbor al SB>1 DEFIANT. Aceste date de testare se corelează cu modelele virtuale DEFIANT X și au fost incluse în propunerea noastră către armata terestră a SUA (US Army).

● Împreună, Sikorsky și Boeing, susținute de furnizori industriali ai armatei la nivel național, au mai mult de 20 de milioane de ore de zbor cu performanțe dovedite în ultimii 75 de ani. Ne-am angajat să livrăm un sistem de armament care să ofere o capacitate de transformare și un preț accesibil pentru întregul sistem, de-a lungul întregului ciclu de viață - inclusiv o susținere eficientă, reutilizarea construcțiilor militare și reducerea la minimum a timpului și costurilor de instruire.

● Am reușit să menținem un preț accesibil prin ușurința de întreținere, fiabilitate și tehnici avansate de fabricație. Investițiile noastre în transformarea digitală, proiectarea configurației și dimensionarea aeronavelor au condus la o soluție cu cea mai bună valoare pentru armată. DEFIANT X are aceeași amprentă operațională ca BLACK HAWK, permițând armatei să evite investițiile costisitoare în infrastructură prin valorificarea operațiunilor, a configurațiilor aerodromurilor și a hangarelor existente. Și, deși potrivit configurației noastre zboară ca un elicopter cu capacități îmbunătățite, instruirea piloților este similară cu cea existentă în prezent în armată.

● Designul digital și procesul nostru avansat de fabricație permit armatei să reducă costurile pe întregul ciclu de viață al platformei - inclusiv accesibilitatea și eficiența gestionării flotei, precum și modernizări rapide și accesibile. 

● DEFIANT X este conceput pentru fiabilitatea și disponibilitatea flotei, pentru perioade lungi de funcționare fără întreținere, gestionarea în timp real a stării de sănătate a vehiculelor și mai puține piese.

● Abordarea noastră open system permite armatei să modernizeze cu ușurință DEFIANT X în timp, oferind flexibilitatea și adaptabilitatea necesare pentru a face față oricărei evoluții a amenințărilor pe măsură ce misiunile și condițiile se schimbă.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Erdogan a anunțat expulzarea a 10 ambasadori. Turcia declară persona non grata ambasadori inclusiv din SUA, Germania sau Franța
F-35 e istorie. Turcia a demarat procedura de înzestrare cu F-16 americane la standardul Viper și modernizarea actualei flote
Președintele Ucrainei îl va schimba pe Andrei Taran din funcția de ministru al apărării
Cum se poziționează românii în cazul unui război între SUA și China. Dungaciu: România a fost isterică în ambele direcții
Alianțe în cadrul Alianței. Turcia spune că acordul de apărare dintre Grecia și Franța va dăuna NATO
SUA au anunțat uciderea unui important lider Al-Qaida într-un atac aerian al unei drone în Siria
Rușii contraatacă în disputa cu tehnologia SUA. „Su-57 surclasează avioanele americane la mai toate sistemele. F-35 și F-22 pot fi doborâte”
Trei calde și una rece în programul hipersonic al SUA. Lansarea unui focos hipersonic s-a soldat cu un eșec
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro