Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Elveția își protejează spațiul aerian, optând pentru sistemul SkyView Thales
27 sep 2019 / 09:45
Sistemul SkyView a fost ales de Oficiul Federal Elvețian pentru Achiziții în domeniul Apărării pentru modernizarea sistemului FLORAKO care asigură, 24/7, supravegherea și protejarea spațiului aerian, a teritoriului național și a populației. 
Avioane elvețiene F/A-18, sursă foto: Forțele Aeriene Elvețiene

SkyView permite corelarea datelor civile și militare în timp real, oferind un tablou complet al spațiului aerian național și permițând, astfel, luarea mai rapidă a decizillor. De asemenea, sistemul permite operatorilor să inițieze acțiuni de poliție aeriană, să detecteze și să răspundă tuturor amenințărilor aeriene.

„Sistemul SkyView este rezultatul a 50 de ani de experiență în domeniul operațiunilor aeriene și a fost instalat în mai mult de 80 de centre de comandă și control din peste 30 de țări. SkyView procesează date furnizate de peste 600 de radare și permite conectarea cu alte sisteme externe prin mai mult de 60 de tipuri de interfețe. Acest produs a fost dezvoltat în colaborare cu clienții noștri și integrează cerințele venite din partea acestora”, se arată într-un comunicat remis DefenseRomania.

(w670) 

"Vreau să mulțumesc Oficiului Federal Elvețian pentru Achiziții în domeniul Apărării pentru că a avut încredere în noi în cadrul unui proiect crucial pentru suveranitatea Elveției. SkyView 4.0, un sistem complet care integrează inteligență artificială și Big Data, va oferi Forțelor Aeriene Elvețiene o soluție de ultimă generație pentru supravegherea spațiului aerian și supervizarea operațiunilor aeriene”, a precizat Thomas Got, Vicepreședinte Thales – Air Operations and Weapon Systems.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Forţele Terestre Române: Succesul oricărei misiuni a "Viperelor Negre" constă într-un proces de planificare foarte bine pus la punct
Armata ucraineană a primit un nou lot de transportoare blindate BTR-4E (Foto/Video)
Retragere SUA din tratatul Cer Deschis. Rusia ar putea să se retragă şi ea
Turcia urmăreşte să-şi întărească prezenţa militară în Libia. Ministrul turc al apărării, negocieri militare de nivel înalt cu GNA
Preşedintele Andrzej Duda: O companie de origine germană vrea să influenţeze alegerile prezidenţiale din Polonia
Ambasadorul George Cristian Maior: Securitatea regiunii Mării Negre are nevoie de consolidarea unitară a posturii NATO
Ungaria a primit primele două tancuri germane Leopard 2A4
Forţele separatiste proruse au de ce să se teamă. Militarii ucraineni din Donbas vor primi rachete antitanc Javelin
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro