Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elveția își protejează spațiul aerian, optând pentru sistemul SkyView Thales
Sistemul SkyView a fost ales de Oficiul Federal Elvețian pentru Achiziții în domeniul Apărării pentru modernizarea sistemului FLORAKO care asigură, 24/7, supravegherea și protejarea spațiului aerian, a teritoriului național și a populației. 
Avioane elvețiene F/A-18, sursă foto: Forțele Aeriene Elvețiene

SkyView permite corelarea datelor civile și militare în timp real, oferind un tablou complet al spațiului aerian național și permițând, astfel, luarea mai rapidă a decizillor. De asemenea, sistemul permite operatorilor să inițieze acțiuni de poliție aeriană, să detecteze și să răspundă tuturor amenințărilor aeriene.

„Sistemul SkyView este rezultatul a 50 de ani de experiență în domeniul operațiunilor aeriene și a fost instalat în mai mult de 80 de centre de comandă și control din peste 30 de țări. SkyView procesează date furnizate de peste 600 de radare și permite conectarea cu alte sisteme externe prin mai mult de 60 de tipuri de interfețe. Acest produs a fost dezvoltat în colaborare cu clienții noștri și integrează cerințele venite din partea acestora”, se arată într-un comunicat remis DefenseRomania.

(w670) 

"Vreau să mulțumesc Oficiului Federal Elvețian pentru Achiziții în domeniul Apărării pentru că a avut încredere în noi în cadrul unui proiect crucial pentru suveranitatea Elveției. SkyView 4.0, un sistem complet care integrează inteligență artificială și Big Data, va oferi Forțelor Aeriene Elvețiene o soluție de ultimă generație pentru supravegherea spațiului aerian și supervizarea operațiunilor aeriene”, a precizat Thomas Got, Vicepreședinte Thales – Air Operations and Weapon Systems.

Ştiri Recomandate

Ministrul polonez al Apărării: Investiții în propria apărare și investiții în alianțe
Sergey Lavrov: Rusia privește cu teamă activitățile NATO de la granițele sale și ale Belarusului
Franţa vrea să ocolească sancţiunile americane care împiedică finanţarea proiectelor din Rusia
Avioanele F-35 poloneze, coșmarul Rusiei? România se află și ea pe lista viitorilor clienți
F-16 | Undă verde pentru următoarele avioane. Configurația și când vor ajunge în România
Navele marinei iraniene sunt gata să traverseze oceanul Atlantic
EXCLUSIV
Turcia se deplasează spre Libia, ochind gazul din Mediterană
Criza rachetelor S-400. Turcia ar putea închide baza aeriană Incirlik, ca răspuns la sancţiunile SUA