Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
În cadrul Flotei ruse din Marea Neagră a început executarea unui antrenament de comandament și stat major de conducere a forțelor
13 oct, 18:10
Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 13.10.2021, Flota rusă din Marea Neagră (FRMN) a început desfășurarea unui antrenament de comandament și stat major de conducere a forțelor.

Pe parcursul activităților de instrucție vor fi desfășurate activități de conducere a forțelor flotei în timpul trecerii acestora la un nivel ridicat de pregătire pentru luptă și de cooperare între marile unități și unități militare, în compunerea grupării de forțe întrunite dislocate în Peninsula Crimeea.

La antrenamentul de comandament și stat major participă organele de conducere militară ale FRMN, Bazele Navale din Sevastopol și Novorossiysk, marile unități navale și de apărare de coastă, precum și unitățile militare ale Aviației și apărării antiaeriene.

Potrivit oficialilor ruși, activitatea se desfășoară în conformitate cu Planul unic de verificare a nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor Regiunii Militare Sud, la încheierea perioadei de instrucție de vară.

Comentariul autorului: Probabil, antrenamentul de comandament și stat major de conducere a forțelor aflat în curs de desfășurare în cadrul FRMN va dura două zile, respectiv pe 13 și 14 octombrie.

G Ad:

Trebuie menționat faptul că, simultan cu acesta, începând din 13 octombrie, în Regiunea Militară Sud se desfășoară un exercițiu de comandament și stat major de amploare, cu participarea a aproximativ 8.000 de militari. La acesta iau parte mari unități și unități militare aparținând armatelor de arme întrunite, armatei de forțe aeriene și apărare antiaeriană, precum și structuri cu subordonare centrală.

Exercițiul planificat implică și militari din cadrul bazelor militare ruse din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud, precum și ai Flotei din Marea Neagră și Flotilei din Marea Caspică.

 

 

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Egiptul a solicitat ajutor Occidentului pentru a opri vânzarea dronelor turcești către Maroc și Etiopia
SUA vor să despăgubească familiile afganilor uciși dintr-o „eroare tragică” în atacul cu dronă
Eurofighter, deasupra piramidelor. După două decenii, Forţele Aeriene Regale Britanice au desfășurat exerciții în Egipt
Polonia și Turcia își intensifică cooperarea în domeniul industriei de apărare
Incident în Marea Japoniei: Rusia susține că a oprit încercarea unui distrugător american de a-i încălca frontiera
În vizită în Turcia, Merkel mulțumește Ankarei pentru colaborare, dar nu a omis să critice regimul
Prototipul rachetei sol-sol americane PrSM bate recordul de distanță
După ce și-a revenit din șocul AUKUS, Franța face curte Canadei pentru submarinele din clasa Barracuda
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro