Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rusia desfășoară pregătiri pentru parașutarea în Crimeea a aproximativ 2.500 de militari
09 iul, 15:46
Subunitățile de desant aerian din zona Kuban, care au fost desantate în Regiunea Ulianovsk, potrivit scenariului exercițiului comun al Trupelor de Desant Aerian și Aviației Militare de Transport, au început pregătirile pentru desantarea în Crimeea, potrivit unui comunicat al  Ministerului rus al Apărării, citat de remnmilitaryblog.com.

,,În următoarele două zile, ne vom pregăti pentru desantare. Urmează să facem un salt în Republica Crimeea", a declarat comandantul Regimentului 108 Desant-Asalt, locotenent colonel Andrei Kutsan.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul rus al Apărării, pe 11 iulie, va avea loc desantarea militarilor din 40 de avioane Il-76MD, care vor decola de pe două aerodromuri: Ivanovo (Nord) și Ulianovsk (Est). Desantiștii vor ateriza pe două platforme din Republica Crimeea, respective Ohchi-Oba și Naimanskaya. După desantare, militarii vor fi deplasați în punctele de dislocare permanentă din Vitiazevo, Anapa și Armavir.

După cum a precizat comandantul Diviziei 7 Desant-Asalt, Andrei Sukhovetsky, pe cele două platforme din Crimeea vor fi desantați aproape 2.500 de militari, pentru îndeplinirea de activități de pregătire pentru luptă. "Va fi efectuată desantarea, va fi cucerit un aerodrom de campanie, vor fi distruse formațiunile înarmate ilegale și va fi asigurată desantarea prin debarcare (aterizare) a forțelor principale ale diviziei", a menționat acesta.

La exercițiul comun al Trupelor de Desant Aerian și Aviației Militare de Transport, care se desfășoară în perioada 08-11.07.2019, participă peste 2.000 de militari ai Trupelor de Desant Aerian și 40 de avioane ale Aviației Militare de Transport.

Ştiri Recomandate

Avioanele de luptă ale Israelului au lovit Fâșia Gaza
Serviciul German de Informații Externe (BND), scapă de ancheta justiţiei din Austria
Rusia ar urma să aibă o bază navală în Venezuela
Tensiunile din Kashmir. India şi-ar putea revizui doctrina de a nu recurge prima la arma nucleară
Preşedintele Letoniei: Germania trebuie să joace un rol mai important în problemele globale
Noul preşedinte al Comisiei Europene: Mă voi lupta cu toată puterea pentru Europa
Turcia va avea o nouă bază militară în Qatar
Taiwanul vrea să primească mai repede de la SUA cele 66 de avioane F-16V