Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Submarinul Novorossiysk al Flotei ruse din Marea Neagră se află în reparații la Sevastopol
22 iul, 08:44
Specialiști Întreprinderii de Reparații Navale din Sevastopol (Sevmorzavod) și ai Șantierului naval al Amiralității au finalizat etapa de reparare la doc a submarinului Novorossiysk al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), potrivit unei surse  din cadrul industriei constructoare de nave, citate de agenția de presă rusă TASS.

"În zilele trecute, submarinul Novorossiysk a fost scos de la docul Sevmorzavod", a declarat sursa.

Potrivit precizărilor acesteia, repararea submarinului la dană va mai dura încă două săptămâni. Sursa a menționat că "este vorba despre prima reparație majoră a submarinului de la predarea acestuia către flotă în anul 2014".

Se așteaptă ca, după Novorossiysk, să fie aduse la docul Sevmorzavod pentru reparații și alte submarine ale FRMN, respectiv Rostov pe Don, Veliky Novgorod și Kolpino, precizează remnmilitaryblog.com.

Sevmorzavod este filială a Centrului pentru reparații navale Zvezdochka, parte a Corporației Întrunite Constructoare de Nave (OSK). Șantierul naval al Amiralității, de asemenea parte a OSK, este constructorul submarinleor Proiect 636.3 pentru FRMN.

Submarinele Rostov pe Don, Veliky Novgorod și Kolpino, aflate în compunerea escadrei din Marea Mediterană a Federației Ruse, au efectuat mai multe atacuri cu rachete de croazieră Kalibr asupra unor ținte ale teroriștilor de pe teritoriul Siriei.

Ştiri Recomandate

F-35, dotat cu arme laser? Vești proaste pentru Rusia
Coreea de Sud se laudă cu avionul F-35A distrugând, într-un videoclip, un sistem nord coreean de rachete intercontinentale Hwasong-14
La summitul de la Paris președintele Vladimir Putin a fost însoțit în permanență de șase membrii ai forțelor speciale
Psihologi recrutaţi de Armata Română au depus jurământul
Cehia repară elicopterele Mi-17 ale Forțelor Aeriene din Burkina Faso
Rebelii houthi au doborât o dronă a Arabiei Saudite
Congresul american interzice Pentagonului dezvoltarea armelor interzise prin Tratatul INF fără prezentarea unui raport complet
Premierul Bulgariei: În regiunea noastră, NATO este singurul garant al securităţii