Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Trageri cu rachete de croazieră Tomahawk în cadrul exercițiului Valliant Shield 2020
21 sep, 15:20
Forțe armate ale Statelor Unite participă în aceste zile la exercițiul Valliant Shield 2020 care se desfășoară în zona insulei Farallon de Medinilla din Oceanul Pacific. 

Valiant Shield este un exercițiu de formare la care participă doar forțe ale SUA, cu accent pe integrarea antrenamentelor comune într-un mediu maritim. Această instruire permite militarilor antrenamente reale pentru susținerea forțelor prin detectarea, localizarea, urmărirea și angajarea unităților pe mare, în aer, pe uscat și în spațiul cibernetic ca răspuns la o serie misiuni, se arată într-un comunicat al US Navy. În cadrul exercițiului din acest an, nava USS Antietam (CG 54) a efectuat trageri cu rachete de croazieră Tomahawk.
"Armata Statelor Unite se angajează să păstreze securitatea, să mențină stabilitatea regională și să fie pregătită în orice moment pentru a răspunde la situații neprevăzute", a declarat căpitanul Russell Caldwell, comandantul USS Antietam. „Exercițiul de tragere cu rachete Tomahawk, ca parte a scenariului Valiant Shield 20, oferă întregului grup de luptă Ronald Regan posibilitatea de a-și exercita abilități critice de luptă, care ajută militarii să-și perfecționeze abilitățile tactice pentru a răspunde la o gamă completă de opțiuni de răspuns în apărarea intereselor noastre comune în regiunea Asia-Pacific”, a mai declarat căpitanul Russell Caldwell. 

2. -imagine fara descriere- (f_a___18e_super_hornet_15395600.jpg)


Valiant Shield este un exercițiu militar complex care promovează cooperarea între diferitele categorii de forțe ale SUA: US Army, US Air Force, US Navy și US Marine Corps. Fiecare exercițiu va spori capacitățile complementare și a dezvolta noi tactici, tehnici și proceduri. Acest antrenament crește efectele de descurajare și întărește forța comună, gata să răspundă la orice situație de urgență, se mai arată în comunicat.

3. -imagine fara descriere- (elicopter_mh_60s_sea_hawk_84423700.jpg)

Acesta este al optulea exercițiu din seria Valiant Shield care a început în 2006. Printre participanții din acest an se numără portavionul USS Ronald Reagan (CVN 76), submarinul USS Chicago (SSN 721), portavionul USS America (LHA 6), nava de luptă amfibie USS New Orleans (LPD 18), nava de transport desant USS Comstock (LSD 45) și mai multe alte nave de suprafață - aproximativ 100 de avioane și aproximativ 11.000 de militari din US Navy, US Air Force, US Army și US Marine Corps.

Citește și: Portavionul USS Ronald Reagan și grupul său de luptă au efectuat operațiuni aeriene în Marea Chinei de Sud

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

România a primit încă două F-16. Țara noastră ajunge la 16 avioane de vânătoare F-16
Securitate energetică: Statul român vrea să preia 50% din perimetrul de gaze Neptun Deep din Marea Neagră
Ciucă anunță că militarii români aflați în Turcia sunt în afara oricărui pericol după cutremurul
Experții români și americani au finalizat testele de acceptanță a primului sistem Patriot. Militarii vor urma o etapă de instruire
Lukașenko cere militarilor să lase protestatarii 'fără mâini' și avertizează că nu va 'lua prizonieri'
Situația de securitate în Donbas se deteriorează din nou. Doi militari ucraineni au fost uciși
UE este pregătită să ofere ajutor Greciei și Turciei după cutremurul din Egee
EXCLUSIV
Gazul European: Provocări europene și riscuri naționale (II) Drumul de ales
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro