Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
US Marine Corps a efectuat teste cu noul elicopter CH-53K - video
16 feb, 16:56
Divizia de aeronave a US Marine Corps a dat publicității un videoclip din cadrul testului cu elicopterul King-Stallion CH-53K care a vut loc Baza Comună Navalo-Aeriană Patuxent River, cunoscută și sub numele de NAS Pax River, transmite defence blog.

Elicopterul CH-53K a fost proiectat și construit în conformitate cu standardele US Marine Corps. Noul sistem de ridicare a echipamentelor grele va permite militarilor US Marine Corps și aliaților să mute trupele și echipamentele de pe navă pe țărm sau pe un teren la altitudine mare, mai rapid și mai eficient.

Echipa CH-53K Test Flight a zburat peste 1.200 de ore de zbor de încercare, iar CH-53K a obținut repere cheie în 2018, cum ar fi zborurile la altitudine ridicată, temperatura caldă și mediul vizual degradat care au demonstrat capacitățile de neegalat ale acestei aeronave.

Elicopterul CH-53K este unul dintre cele mai bune opțiuni pentru gestionarea misiunilor precum ajutorul umanitar, transportul trupelor, evacuarea medicală, operațiuni speciale, căutare și salvare. Indiferent de misiune, aeronava oferă cel mai înalt grad de siguranță echipajului și ocupanților săi în toate condițiile.

Vezi și: Imagini video de la testele US Marine Corps ale noului Amphibious Assault Vehicle

Ştiri Recomandate

Fost expert NATO: Rusia a infiltrat ofițeri GRU în Italia
Ministrul Nicolae Ciucă, în vizită la spitalul de campanie de la Constanța. Instalarea facilității decurge conform planului
Raed Arafat spune că stare de urgență în România ar putea fi prelungită săptămâna viitoare
Armata română se va implica pentru a preveni infracțiunile silvice
Ministrul Vela a anunțat carantinarea orașului Țăndărei, județul Ialomița
Kremlinul suspendă zborurile spre Rusia, inclusiv pentru repatrierea cetățenilor săi
MApN: Prima evaluare a Spitalului Județean Suceava a fost efectuată. Medici militari se îndreaptă spre unitatea medicală
Cehia a îndepărtat statuia mareşalului sovietic Ivan Konev din Praga. Rusia protestase inițial