Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
USS Carter Hall intervenție în caz de dezastru natural
17 iul, 08:58
USS Carter Hall (LSD 50) a demonstrat în cadrul unui exercițiu capacitatea de reacție în caz de urgență efectuând operațiuni cu nave amfibii pentru încărcarea și descărcarea echipamentelor mobile necesare ca răspuns la un dezastru natural și pentru a oferi asistență umanitară.

Potrivit Lt. Cmdr. Patrick Williams, USS Carter Hall (LSD 50) acest exercițiu face parte din planul de instruire a Asistenței în domeniul apărării cu autorități civile (DSCA) din regiunea Norfolk.

"Aceste evoluții de formare sunt o modalitate excelentă de a evidenția sinergia dintre echipele Corpului marin și de a valida planurile operaționale pentru a se pregăti în mod corespunzător, pentru a ajuta pe cei care au nevoie după un dezastru natural", a spus Cmdr. Bruce Golden, ofițerul comandant al lui Carter Hall.

"Navele amfibiene oferă o capacitate unică de a aduce rapid și eficient uneltele și bunurile pe țărm. Aceste antrenamente permit echipajului și unităților partenere Hall Carter să comunice și să urmeze procedurile pentru a lucra eficient împreună pentru a asigura cel mai înalt nivel de pregătire înainte de a primi o misiune reală".

Amplasată la stația navală Norfolk, USS Carter Hall a primit două transportoare pe perne de aer (LCAC) de la baza comună de expediții Little Creek. LCAC-urile, aparținând unității 4 de asalt, au ajuns pe plajă pentru a încărca echipamentul mobil necesar pentru a susține operațiunea.

(w670) 

 

Odată încărcat complet, LCAC a plecat de pe plajă pentru a demonstra capacitatea de descărcare și stocare a echipamentului mobil pe USS Carter Hall. Această operațiune a demonstrat cât de importantă ar putea fi livrarea și echipamentele esențiale și pregătite pentru a fi furnizate de US Navy în cazul unui dezastru natural cum ar fi un uragan.

Formarea DSCA pregătește diferitele unități pentru a planifica, pregăti și executa operațiuni în vederea unei intervenții rapide atunci când apare un dezastru natural.

USS Carter Hall (LSD 50) este o navă pentru vehicule amfibii și a fost construită de șantierele navale Avondale din New Orleans, Louisiana.

Misiunea acesteia este de a transporta și de a lansa ambarcațiuni amfibiene, vehicule, echipaje și personal îmbarcat într-un atac amfibiu. Un LSD poate, de asemenea, să ofere servicii de andocare și reparare limitată la nave mici și nave mici și să acționeze ca nava de control primar (PCS) în timpul atacurilor amfibiene.

Vezi și: Spărgătorul de gheaţă Perseus va fi modernizat la Damen Mangalia

Ştiri Recomandate

F-35, dotat cu arme laser? Vești proaste pentru Rusia
Coreea de Sud se laudă cu avionul F-35A distrugând, într-un videoclip, un sistem nord coreean de rachete intercontinentale Hwasong-14
La summitul de la Paris președintele Vladimir Putin a fost însoțit în permanență de șase membrii ai forțelor speciale
Psihologi recrutaţi de Armata Română au depus jurământul
Cehia repară elicopterele Mi-17 ale Forțelor Aeriene din Burkina Faso
Rebelii houthi au doborât o dronă a Arabiei Saudite
Congresul american interzice Pentagonului dezvoltarea armelor interzise prin Tratatul INF fără prezentarea unui raport complet
Premierul Bulgariei: În regiunea noastră, NATO este singurul garant al securităţii