Moscova a anexat Crimeea în 2014 într-o mișcare pe care marea majoritate a comunității internaționale o consideră ilegală.
Dacă vrei să devii jucător profesionist de poker, asigură-te că iei în considerare sfaturile pe care le vom menționa în acest articol. Poți încerca între timp și poker ca la aparate ca să intri în atmosfera specifică pokerului!
Trebuie mai întâi să înțelegi complet acest joc popular. Dacă alegi să te specializezi în Texas Holdem, atunci va trebui să înțelegi toate finețurile acestui joc. De cealaltă parte, dacă preferi turneele live în detrimentul celor online, atunci va trebui să înveți cum să citești adversarii și cum să îți protejezi întotdeauna pozițile avantajoase de la masă.
Citește toate cărțile recomandate despre Poker. Jucători profesioniști care au făcut istorie în acest joc, precum Doyle Brunson, și-au așternut gândurile pe hârtie și au oferit pasionaților secrete și sfaturi de joc neprețuite. Totodată, încearcă să discuți cu jucători care trăiesc din acest joc și au devenit profesioniști. Ai să vezi că nu toți jucătorii trăiesc pe picior mare precum o fac campioni în stilul Daniel Negreanu. Majoritatea jucătorilor profesioniști trăiesc din Poker, dar asta nu înseamnă că s-au și îmbogățit din acest joc. Cunoașterea reprezintă putere, iar informația la Poker este neprețuită.
Când joci Poker profesionist, ar trebui să îl vezi ca pe o afacere în creștere. Deja jocul a trecut de nivelul de hobby, așadar trebuie să fii pregătit pentru orice situație neprevăzută. Și de ce are cel mai mult nevoie o afacere în creștere? Bani. Așadar, construiește-ți un buget de joc din bani pe care îți permiți să îi pierzi. Dacă bugetul tău de joc include bani pe care trebuie să îi folosești pentru plata chiriei sau traiul de zi cu zi, atunci ar trebui să renunți la ideea de a trăi din Poker. Nu vei putea face acest lucru decât dacă ai un buget dedicat jocului. Atenție! Jocul poate deveni costisitor chiar și atunci când joci cu mize mici.
Indiferent de cât de bun ești la acest joc, perioadele proaste vor apărea din când în când. Dacă nu ai suficienți bani ca să faci față acestor perioade, vei rămâne fără fonduri și vei fi nevoit să renunți la visul de a deveni jucător de poker profesionist. Ar trebui să ai între 25 și 30 de buy-in-uri disponibile în buget pentru jocul de Poker pe care-l alegi, împreună cu cheltuielile de trai pentru 3-6 luni. Și ăsta este doar minimul necesar. Unii jucători de poker nu își vor părăsi locul de muncă până când nu au acoperite cheltuielile pentru șase luni și posibilitatea de a achiziționa 40-50 de buy-in-uri într-un joc.
Vrei să înveți cum să-ți câștigi existența jucând poker? Totul se reduce la practică și antrenament. Jucătorii profesioniști de Poker dobândesc o experiență vastă datorită numărului impresionant de ore pe care le investesc în acest joc.
În plus, îți poți îmbunătăți experiența jucând la mai multe mese în același timp. Începe prin a juca la două sau trei mese în același timp, apoi mărește treptat dacă te simți confortabil. Desigur, acest lucru trebuie făcut cu cele mai mici mize disponibile. Vorbim aici despre practică, iar faptul că joci la mai multe mese te va învăța cum să fii atent și să răspunzi sub presiune oricărei provocări.
Majoritatea dintre noi suntem obișnuiți să lucrăm programul clasic de muncă de 8 ore. Ne întoarcem acasă la familie pentru a lua cina, ne uităm la Netflix și apoi ne culcăm până la ora 23. Pentru a deveni un jucător profesionist de poker, câteva lucruri specifice acestui tip de viață trebuie să dispară sau să se schimbe. Orele unui jucător profesionist de Poker pot deveni imprevizibile. Majoritatea profesioniștilor preferă să joace seara, uneori până în orele dimineții. Cheia este să cauți jocurile cu acțiune adevărată, iar majoritatea dintre acestea au loc târziu în noapte, când jucătorii sunt mult mai impulsivi. Poți să profiți de acest lucru și să îți crești bugetul de joc pentru sesiunile cu profesioniștii serioși.
Din aceste motive, a fost întotdeauna dificil pentru jucătorii profesioniști de poker să echilibreze viața personală și pokerul. Jucătorii profesioniști de poker călătoresc adesea, în special cei care participă la turnee. Această incertitudine geografică pune mai multă presiune asupra relațiilor interpersonale și asupra posibilității de a duce o viață normală. Înainte să încerci să devi un jucător profesionist de poker, înțelege că va trebui să fii mulțumit să fii singur perioade mai lungi de timp și să activezi în intervale orare mult mai diferite decât erai obișnuit.
Viața de jucător profesionist de poker nu este pentru toată lumea. Chiar dacă poate aduce împlinire și bucurie, trebuie să iei în considerare dezavantajele ce vin la pachet cu această carieră. Am abordat multe puncte despre ce înseamnă să fii un jucător profesionist de poker și sperăm că ți-am făcut decizia mai ușoară. Acum, cu siguranță, poți lua o decizie informată cu privire la această carieră imprevizibilă.
Atât timp cât ești sincer cu tine însuți, realist în așteptările tale, dispus să muncești din greu și ai pasiune pentru joc, ar trebui să fie bine. Asigură-te doar că niciunul dintre aceste elemente nu lipsește si nu uita sa joci responsabil!
Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News
Moscova a anexat Crimeea în 2014 într-o mișcare pe care marea majoritate a comunității internaționale o consideră ilegală.
Valurile de atacuri cu drone sunt coșmarul oricărei apărări aeriene, nevoită să-și consume prețioasele rachete antiaeriene pe drone de câteva zeci de ori mai ieftine.
Israelul nu exclude un atac asupra instalațiilor nucleare ale Iranului în lunile următoare, deși președintele Donald Trump i-a spus premierului Israel i Benjamin Netanyahu că SUA nu sunt dispuse deocamdată să susțină o astfel de mișcare, potrivit surselor Reuters.
Reprezentantul permanent al Rusiei la Consiliul de Securitate al ONU, Vasili Nebenzya, a declarat, pe 18.04.2025, că bazele militare rusești din Siria rămân în vigoare, iar Moscova continuă dialogul cu guvernul de tranziție.
Președintele Donald Trump a declarat vineri că negocierile dintre Ucraina și Rusia s-ar putea încheia și a insistat că niciuna dintre părți nu îl „joacă” în eforturile sale de a pune capăt războiului.
Rusia este pregătită să mai facă un pas în escaladarea conflictului și intenționează să trimită militarii nord-coreeni pe teritoriul Ucrainei, recunoscut internațional.
De această dată, armata rusă a pierdut trupele de asalt ale unei brigăzi, fără să înregistreze vreun avans.
În cei peste trei ani de război, Rusia s-a adaptat și a schimbat de mai multe ori tacticile în Ucraina. Însă dacă facem azi o radiografie, aviația militară rusă, cunoscută oficial ca Forțele Aerospațiale Ruse, și Marina Rusă au avut experiențe radical diferite.
Armata rusă schimbă tactica în sudul Ucrainei, atacând cu mai mult de un batalion odată, încercând spargerea frontului la Orikhiv, regiunea Zaporojie.
Analistul de politică externă Ștefan Popescu a atras atenția, într-o ediție specială a podcastului Obiectiv EuroAtlantic moderat de Tudor Curtifan la DefenseRomania, asupra limitelor și implicațiilor reale ale capacităților nucleare franceze în actualul context geopolitic tensionat.
Atacul SUA asupra portului petrolier yemenit Ras Isa de pe coasta Mării Roșii a ucis peste 70 de persoane și a rănit alte 171, potrivit presei locale.
Un pachet de înțelegeri strategice vechi de decenii, care include prezența militarilor americani pe teritoriul statelor aliate din Asia, este pe cale să fie reevaluat din temelii de administrația Trump
Marco Rubio susține că Donald Trump va abandona în curând eforturile de mediere a păcii între Rusia și Ucraina, dacă nu apar rapid semne clare că un acord poate fi încheiat, informează Reuters.
Cetățenii de pe teritoriul Poloniei trebuie să respecte, de vineri, o interdicție strictă privind fotografierea și filmarea anumitor obiecte considerate parte a infrastructurii critice, cum ar fi podurile, tunelurile sau trenurile.
Implicate în programul GCAP, care vizează dezvoltarea unui avion de vânătoare de generația a 6-a, Marea Britanie, Italia și Japonia au anunțat, în decembrie anul trecut, crearea unui jont venture deținut în părți egale de BAE Systems, Leonardo și Japan Aircraft Industrial Enhancement (JAIEC, care reunește Mitsubishi Heavy Industries și Society of Japanese Aerospace Companies). Programul are ca obiectiv dezvoltarea unui avion de generația a 6-a prin fuzionarea programelor Tempest (al Marii Britanii) și F-X al Japoniei. Până aici totul bine, doar că se pare că au început rapid problemele în paradis.
Vineri, 18 aprilie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că „moratoriul de o lună privind grevele asupra instalațiilor energetice ” a trecut.
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat China că furnizează arme Rusiei. Cel mai înalt oficial ucrainean a făcut această declarație joi, citând informații de la informațiile armatei.
Donald Trump a declarat joi că nu-l consideră pe Volodimir Zelenski "responsabil" pentru războiul din Ucraina, continuând totodată să-l critice pe preşedintele ucrainean, informează Agerpres și AFP.
Primarul Varşoviei, Rafal Trzaskowski, candidatul Coaliţiei Civice (KO) a premierului Donald Tusk, conduce în intenţiile de vot înaintea primului tur ale alegerilor prezidenţiale din Polonia, programat pe 18 mai, indică un sondaj Opinia24 publicat joi de televiziunea privată TVN24, transmit Agerpres și Reuters.
Un avion Boeing care luna trecută a ajuns la un centru de finalizare din China, s-a reîntors în SUA, arată datele de zbor de vineri, o dovadă că cel puţin o companie aeriană chineză a încetat să mai intre în posesia avioanelor comandate anterior producătorului american din cauza tarifelor impuse de preşedintele Donald Trump, transmite Reuters.
Rusia va considera orice lovitură cu rachete germane Taurus împotriva unor ținte ruse drept o ''participare directă'' a Germaniei în conflictul din Ucraina, a indicat purtătoarea de cuvânt a diplomației de la Moscova, în contextul în care Berlinul semnalează că ar putea furniza această armă Kievului, transmit Agerpres și AFP.
Ce știm sigur e că România va produce muniție de 155 mm în două filiale din subordinea companiei de stat Romarm. Obuzele vor deservi obuzierelor autopropulsate K9 Tunetul pe care România le-a achiziționat recent de la gigantul sud-coreean Hanwha. Concomitent, Hanwha va ridica o fabrică în România pentru producerea obuzierelor. Dar ce facem cu muniția? Va putea industria să respecte termenii, mai ales că implicat este statul?
Vasile Bănescu, invitat special în podcastul „Obiectiv EuroAtlantic” – o ediție despre credință, propagandă și sensul Învierii în vremuri de război.
Șeful diplomației americane, Marco Rubio, și emisarul special al președintelui Donald Trump, Steve Witkoff, au fost primiți joi la Paris de președintele francez Emmanuel Macron pentru discuții asupra conflictului din Ucraina, în timp ce europenii încearcă să-și facă auzită vocea în tratativele despre o încetare a focului care nu înregistrează progrese, transmit Agerpres și AFP.
Germania este țara lui ”se poate”, iar oficialii se adaptează din mers: inima industriei germane, sectorul auto, este reprogramată din mers pentru a ajuta la accelerarea industriei de apărare. De asemenea, giganții din domeniul militar vor să extindă RAPID facilitățile existente.
Danemarca, țară membră a Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), dorește să-și trimită soldații în Ucraina pentru antrenament începând din această vară.
Dronele ucrainene au lovit miercuri baza Brigăzii ruse 112 de rachete din orașul Shuya, relatează presa ucraineană și rusă.
Avioanele F-35 olandeze, utilizând un gateway (interfață sau poartă electronică) de comunicații dezvoltat de Lockheed Martin, au partajat date clasificate cu un sistem olandez de comandă și control pentru a realiza lovirea unei ținte terestre în timpul exercițiului NATO Ramstein Flag de la începutul acestei luni, a anunțat Lockheed Martin, pe 15 aprilie.
O delegație ucraineană a sosit la Paris pentru discuții cu reprezentanții SUA și ai Europei. Acesta include miniștrii de externe și miniștrii apărării, scriu agențiile de presă.
O explozie, survenită pe 16 aprilie, a distrus o clădire de la fabrica Northrop Grumman Innovation Systems din Promontory, Utah, unde compania produce motoare cu combustibil solid pentru rachete.
România are planuri ambițioase pentru înzestrarea armatei, dar rămâne de văzut câte dintre acestea se vor concretiza. Până acum, barierele birocratice, politice și legislative au făcut ca o serie de proiecte majore pentru Armata României să se amâne cu anii.
Toate acordurile România - SUA, inclusiv cele care reglementează prezenţa militară americană în ţara noastră, sunt în vigoare, sunt respectate şi adaptate permanent la evoluţiile de securitate din mediul regional, au precizat miercuri surse din domeniul Apărării.