Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
50 de piloți sirieni au fost instruți de experiții ruși inclusiv să își repare singuri avioanele
01 iul, 12:39
Aproximativ 50 de cadeți de la școala de zbor militar din Alep, redeschisă în 2018, se pregătesc pentru absolvire, în timp ce specialiști ruși ajută la pregătirea lor, a declarat joi adjunctul șefului școlii, generalul Yousef Ahmad Hassan.

"Sarcina noastră este de a instrui piloți de înaltă clasă pentru armata noastră. Aceștia vor continua să lupte împotriva militanților. Există teritorii ocupate de teroriști în care este mai eficient să se folosească aviația. Știm cum acționează piloții ruși și am ridicat nivelul de pregătire pentru a fi atât de eficienți", a mai declarat Yousef, citat de Tass.

Potrivit lui acestuia, în prezent, este de așteptat ca singura instituție de învățământ din Siria care pregătește personal pentru forțele aeriene ale țării să fie reechipată. Piloții încă zboară cu avioane de antrenament L-39, care sunt mai vechi de jumătate de secol. Cu toate acestea, autoritățile siriene au achiziționat deja simulatoare moderne de instruire pentru școală.

În afară de profesia de pilot, cadeții sunt instruiți aici și ca mecanici din cauza lipsei de personal. Astfel că viitorii piloți își vor repara singuri aeronavele și le vor monitoriza starea tehnică.

Școala de zbor din Alep a fost înființată în 1947. În timpul războiului, militanții au încercat să captureze această facilitate strategică.

G Ad:

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

SUA au nevoie de o prezență militară permanentă în țările baltice, cele mai vulnerabile în fața Rusiei
Social-democrații revendică victoria și anunță că Olaf Scholz va deveni cancelar. Partidul Angelei Merkel, cel mai slab rezultat de după război
Erdogan nu are nicio remușcare privind S-400: În viitor nimeni nu va mai putea interveni în privința sistemelor pe care le cumpărăm
Bulgaria reziliază contractul cu Rusia pentru întreținerea și modernizarea avioanelor MiG-29
Primele imagini reale CH-6 - noua dronă chineză de atac cu două motoare
O formație de F-16 românești va survola Bucureștiul în semn de ultim omagiu adus eroului Ion Dobran
Portavionul american USS Ronald Reagan revine în Marea Chinei de Sud
Rusia confirmă contractul dintre statul Mali și compania de mercenari ruși Wagner Group
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro