Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Agresorii Iranului vor suferi pierderi grele dacă vor ataca
23 oct 2019 / 15:10
Șeful Statului Major al Forțelor Armate iraniene, generalul-maior Mohammad Hossein Baqeri, a avertizat despre consecințele unei eventuale agresiuni împotriva Republicii Islamice și a spus că agresorii ar trebui să plătească costuri grele, transmite agenția Tasnim.
Generalul maior Mohammad Hossein Baqeri șeful Statului Major al Forțelor Armate din Iran

Într-un discurs ținut cu ocazia unei vizite efectuate marți la baza Brigăzii 65 a Forțelor Speciale Aeriene (numită Brigada NOHED din persană) din Teheran, generalul-major Baqeri a punctat acțiunile ostile întreprinse de SUA și regimul israelian împotriva Iranului și a spus că nu există nicio îndoială cu privire la ostilitatea „criminalului SUA și a regimului sionist criminal” împotriva Republicii Islamice.

Primul comandant a subliniat în continuare puterea militară a Iranului și a spus că puterea de descurajare împiedică inamicul să invadeze țara. „Inamicul ar trebui să știe că, dacă traversează granițele patriei islamice, se va confrunta cu o națiune unită, care urmează un lider, care are forțe puternice și bine înarmate”, a declarat generalul maior Baqeri.

O astfel de confruntare va fi urmată de victime grele pentru agresori, distrugerea echipamentelor lor și o înfrângere rușinoasă pentru ei, a continuat el.

Observațiile au venit pe fondul tensiunilor crescute între Iran și SUA, după ce Republica Islamică a doborât o dronă americană peste apele sale teritoriale și a atacurilor recente ale forțelor yemenite asupra instalațiilor petroliere din Arabia Saudită, Washingtonul și Riadul afirmând că Iranul se afla în spatele lor .

Vezi și: Arabia Saudită a bombardat obiective ale rebelilor houthi din Yemen

Ştiri Recomandate

Rușii se laudă că noile Su-57 pot zbura 'singure'. O nouă perdea de fum a Moscovei?
Putin cere Consiliului de Securitate o poziție finală după retragerea SUA din Tratatul Cer Deschis
Jurnaliști uciși la Kabul
Disensiuni în Guvernul Italiei cu privire la achiziția de avioane F-35
US Army a comandat rachete Hydra-70
Taiwan confirmă achiziția sistemului de rachete Harpoon Block II
Marea Britanie, îngrijorată de transferul avioanelor rusești în Libia
Guvernatorul din Minnesota va 'mobiliza în totalitate' Garda Naţională