Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aviația israeliană a bombardat iar Fâșia Gaza după un atac cu baloane incendiare (Video)
25 iul, 23:56
Avioanele de luptă ale forțelor aeriene israeliene au bombardat ținte din sudul Fâșiei Gaza.

Atacurile aeriene ar reprezenta represalii pentru baloanele incendiare care au fost lansate duminică mai devreme, ducând la incendii în regiunea Eshkol, transmite Jerusalem Post.

În urma reluării atacurilor cu baloane incendiare, coordonatorul operațiunilor guvernamentale în teritorii (COGAT), generalul-maior Ghassan Alian a anunțat duminică că s-a decis restricționarea zonei de pescuit din Fâșia Gaza de la 12 la 6 mile marine.

 

Decizia va intra în vigoare imediat și va continua până la o nouă notificare. Înainte de Operațiunea Gardian Wall, zona de pescuit a Gaza se afla la 15 mile marine. Decizia de a limita zona de pescuit a Fâșiei Gaza a venit după reluarea atacurilor cu baloane incendiare din Fâșia Gaza către teritoriul israelian după 3 săptămâni de relativă liniște.

Într-o declarație, COGAT a spus că ”organizația teroristă Hamas poartă responsabilitatea pentru tot ceea ce se face în și în afara Fâșiei Gaza față de statul Israel și va suporta consecințele violenței comise împotriva cetățenilor țării”.

Duminică, mai devreme, trei incendii au fost stinse în regiunea Eshkol, lângă granița cu Gaza. Ancheta a stabilit că toate cele trei incendii au fost rezultatul unor baloane incendiare.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

SUA au nevoie de o prezență militară permanentă în țările baltice, cele mai vulnerabile în fața Rusiei
Social-democrații revendică victoria și anunță că Olaf Scholz va deveni cancelar. Partidul Angelei Merkel, cel mai slab rezultat de după război
Erdogan nu are nicio remușcare privind S-400: În viitor nimeni nu va mai putea interveni în privința sistemelor pe care le cumpărăm
Bulgaria reziliază contractul cu Rusia pentru întreținerea și modernizarea avioanelor MiG-29
Primele imagini reale CH-6 - noua dronă chineză de atac cu două motoare
O formație de F-16 românești va survola Bucureștiul în semn de ultim omagiu adus eroului Ion Dobran
Portavionul american USS Ronald Reagan revine în Marea Chinei de Sud
Rusia confirmă contractul dintre statul Mali și compania de mercenari ruși Wagner Group
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro