Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Canada a ales sistemele Leonardo pentru navele de luptă
23 apr, 13:52
Leonardo a primit un contract pentru furnizarea a patru tunuri navale OTO 127/64 LW Vulcano pentru noile nave de luptă multi-rol ale Marinei Regale Canadiene. 

Leonardo va furniza companiei Lockheed Martin Canada patru tunuri navale Vulcano OTO 127/64 ușoare (LW), inclusiv sistemul automat de manipulare a munițiilor (AAHS) ca soluție pentru noile nave de luptă (CSC - Canadian Surface Combatants) construite de Irving Shipbuilding Inc. la șantierul naval Halifax din Nova Scoția, transmite Naval News.

Primele trei sisteme vor fi instalate la bordul noilor unități navale, în timp ce al patrulea va fi utilizat pentru activități de instruire. Scopul programului CSC constă în construirea a 15 nave de luptă avansate multi-misiune, ca parte a strategiei naționale mai largi axată pe reînnoirea întregii flote canadiene.

În ultimii zece ani sistemul OTO 127/64 LW Vulcano a fost montat pe șase submarine dovedind că arhitectura sa extrem de flexibilă permite instalarea pe toate tipurile de platforme. 

Sistemul folosește muniția Vulcano de 127 mm, atât în ​​versiunile cu rază lungă de acțiune ghidată (GLR), cât și în versiunea balistică cu autonomie extinsă (BER).

G Ad:

Acest contract pentru CSC va crea un impact asupra industriei canadiene de apărare fiind implicate întreprinderi locale canadiene mici și mijlocii.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Distrugătorul american USS Laboon a vizitat portul Constanța
Racheta turcă anti-navă ATMACA a trecut testul final. Turcii au scufundat în Marea Neagră o navă de luptă (Video)
F-35 pentru România din 2030? Până atunci, urmează decizia pentru încă două escadrile de F-16
Rusia își exprimă indignarea după testarea portavionului american USS Gerald Ford în largul coastei Florida
Lăsați în urmă de frică. Cel puțin 21 de luptători afgani ai forțelor speciale au fost măcelăriți după ce sprijinul terestru și aerian a eșuat
Pentru producția propriului avion de luptă de generaţia a V-a, Turcia construiește al doilea cel mai mare tunel aerodinamic din Europa
Republica Moldova vrea să „învețe” de la Polonia. Chișinăul și Varșovia vor colabora inclusiv în zona de securitate
SUA se alătură Uniunii Europene cu noi sancţiuni împotriva regimului condus de Aleksandr Lukaşenko
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro