Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Ceremonii de absolvire şi de înaintare în primul grad pentru promoţia "General Ioan Emanoil Florescu"
31 iul 2020 / 15:02
Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, a participat vineri, 31 iulie, la festivitatea de absolvire a promoţiei 2020 "General Ioan Emanoil Florescu" de la Academia Tehnică Militară din Bucureşti.
Credit foto: Laurențiu Turoi

În cadrul ceremoniei, ministrul apărării naţionale i-a felicitat pe cei 216 tineri ingineri militari cu ocazia absolvirii uneia dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ politehnic din România.

"Dragi absolvenţi, bine aţi venit în corpul ofiţerilor! Astăzi, gradul pe care îl purtaţi vine ca o încununare a mai multor ani de trudă. Armata are mare nevoie de tineri pregătiţi acum, într-o perioadă în care resursa umană este esenţială. Aţi parcurs până aici un drum lung şi deloc uşor şi vă aşteaptă alte etape în desăvârşirea pregătirii dumneavoastră. Vă asigur că întreaga conducere a Armatei României vă va sprijini parcursul în carieră şi că vom avea grijă să vă desfăşuraţi activitatea în condiţii din ce în ce mai bune!", le-a spus ministrul Ciucă tinerilor absolvenţi, se arată într-un comunicat al MApN.

Tot vineri au avut loc ceremoniile de înaintare în primul grad de ofiţer, maistru militar sau subofiţer şi de absolvire a promoţiei 2020 "General Ioan Emanoil Florescu" în toate instituţiile militare de învăţământ superior şi în şcolile de maiştri militari şi subofiţeri ale categoriilor de forţe ale Armatei, la care au participat oficialităţi civile şi militare din conducerea Ministerului Apărării Naţionale.

Ceremonii similare au mai avut loc la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene "Traian Vuia" (pentru cei 199 de absolvenţi), în prezenţa generalului de flotilă aeriană Iulian Paţilea, locţiitor pentru operaţii şi instrucţie al şefului SMFA, şi la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre "Basarab I" din Piteşti (pentru cei 306 absolvenţi), în prezenţa generalului de brigadă Eugen Popescu, locţiitorul şefului Direcţiei Operaţii din cadrul Statului Major al Apărării.

În cadrul ceremoniilor de absolvire, reprezentanţii conducerii MApN au transmis mesaje de felicitare tinerilor absolvenţi şi au înmânat premii şi distincţii şefilor de promoţii.

Citește și: Încă o promoție la Universitatea Naţională de Apărare "Carol I"

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

EXCLUSIV
România deține cel mai performant avion de calibrare a echipamentelor de radionavigație
Un nou lot de ajutor militar american pentru Ucraina
Materiale sanitare din Qatar aduse cu o aeronavă militară
Pentagonul include Israelul în Comandamentul său militar pentru Orientul Mijlociu
Iranul a început desfășurarea exercițiului militar "Marele Profet-15"
Franţa, Marea Britanie şi Germania cer Iranului să renunţe imediat la producerea de uraniu metalic
Prin retragerea Moscovei din "Cer deschis" NATO pierde o sursă de informare asupra forţelor militare ale Rusiei
Cândva România construia camioane militare DAC. Roman SA, o umbră a fabricii de altădată, speră la un contract din Pakistan
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro