Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciucă: Sunt convins că Forţele Navale vor fi capabile mereu să răspundă oportun îndeplinirii misiunilor de luptă
15 aug, 09:40
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj Forţelor Navale Române, de Ziua Marinei, subliniind că acestea au un rol deosebit de important în asigurarea securităţii în regiunea Mării Negre.
Sursă foto: Forțele Navale Române - Facebook

"La ceas aniversar, transmit preţuirea mea tuturor celor care şi-au legat cariera şi destinul de această profesie, purtând drapelul şi renumele României pe mările şi oceanele lumii. În acelaşi timp, gândurile mele de recunoştinţă se îndreaptă către marinarii militari sau civili căzuţi la datorie. Forţele Navale Române au un rol deosebit de important în asigurarea securităţii în regiunea Mării Negre", afirmă ministrul într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

El subliniază că, din acest motiv, este atât de necesară dezvoltarea şi modernizarea capabilităţilor naţionale, dar este esenţială şi menţinerea unui nivel crescut al pregătirii profesionale.

"Cea mai de preţ resursă a noastră rămâne omul, iar dumneavoastră v-aţi demonstrat profesionalismul prin participarea la grupările permanente ale NATO şi la numeroase exerciţii multinaţionale. Sunt convins că Forţele Navale vor fi capabile să aibă de fiecare dată un răspuns cât se poate de oportun la tot ceea ce înseamnă îndeplinirea misiunilor de luptă. Vă felicit, de asemenea, pentru implicarea în proiecte de responsabilitate socială. Marşul navei-şcoală "Mircea" în jurul lumii va aduce în atenţia opiniei publice globale efectele negative produse de încălzirea şi poluarea apelor din mări şi oceane.

Dragi marinari militari, activi, în rezervă sau în retragere, vă transmit aprecierea mea şi a conducerii Ministerului Apărării Naţionale pentru dăruirea şi profesionalismul cu care vă serviţi ţara. La mulţi ani şi vânt bun din pupa!", a urat ministrul Nicolae Ciucă.

G Ad:
Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Două avioane de vânătoare rusești Su-30 au escortat bombardierele americane B-1B deasupra Mării Negre (Video)
Nicolae Ciucă, întâlnire oficială cu secretarul american al Apărării: Pilonul de bază pentru securitatea şi apărarea României rămâne Parteneriatul Strategic cu SUA
Su-57, predestinat eșecului? Cum a ajuns un fiasco programul prin care Rusia voia să rivalizeze cu F-22 
România, implicată în asigurarea unei misiuni a SUA: Două bombardiere B-1B au zburat în zona Mării Negre
SUA laudă modernizarea Armatei și admit rolul de lider al României în regiune. Secretarul Austin, asigurări privind angajamentul în Est
SUA reconfirmă susținerea Ucrainei în conflictul cu Rusia. Austin încheie în România turneul statelor din zonă aflate “pe linia frontului cu Rusia”
Forțele Aeriene Române participă la exercițiul militar CASTLE FORGE. Aeronave F-15E Strike Eagle ale US Air Force au aterizat la Baza Aeriană Borcea
Coreea de Sud investește masiv în apărare: Știința și tehnologia de ultimă oră oferă o capacitate puternică pentru asigurarea păcii
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro