Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Coronavirus: Israelul va desfăşura armata în sprijinul patrulelor de poliţie
27 Martie, 10:54
Guvernul israelian va desfăşura armata pentru a veni în sprijinul patrulelor de poliţie care veghează la respectarea restricţiilor de deplasare impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului, transmite vineri Reuters.

În jur de 500 de militari se vor alătura echipelor de poliţie începând de duminică pentru a ajuta la 'patrularea, izolarea şi securizarea anumitor zone, blocarea drumurilor şi la misiuni suplimentare similare', a comunicat armata.

Israelul a raportat până în prezent peste 3.000 de cazuri de infectare cu coronavirus şi zece decese, transmite Agerpres.

Săptămâna aceasta, autorităţile au înăsprit carantina parţială, cerându-le cetăţenilor să nu se îndepărteze mai mult de 100 de metri de locuinţele lor şi instituind sancţiuni pentru nerespectarea regulilor. Israelienilor li s-a cerut să rămână cât mai mult acasă, şcolile au fost suspendate şi multe afaceri s-au închis, ceea ce a provocat peste 500.000 de concedieri.

Banca Centrală a prognozat o contracţie economică de 2,5% în 2020, însă doar dacă actualele restricţii vor fi relaxate cel târziu la sfârşitul lui aprilie.

Ştiri Recomandate

Sistemele de rachete antiaeriene ruseşti Pantsir-S1 s-au dovedit a fi inutile, atât în Siria, cât şi în Libia (Foto/Video)
Forţele Aeriene ale țărilor membre NATO au efectuat în 2019 un număr de 290 de misiuni de interceptare a unor avioane rusești
Pandemia COVID-19 | O echipă de 15 specialişti din Ministerul Apărării Naţionale vor efectua o misiune în SUA
Ministrul chinez de externe: China şi Statele Unite sunt ''în pragul unui nou Război Rece''
Două submarine ruseşti au efectuat lansări de torpile în Marea Neagră
Kim Jong Un: Coreea de Nord îşi va întări capacitatea de "descurajare nucleară"
EXCLUSIV
Camioanele Iveco pentru Armată, produse în România? Îngrijorările industriei: Riscăm să fim puși în fața faptului împlinit
Retragerea SUA din Tratatul „Cer Deschis”. Dan Dungaciu: Perdanți sunt în primul rând europenii, nu Federația Rusă