Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Distrugătorul USS Ramage a plecat din port și va asigura protecție flotei care efectuează operațiuni de securitate maritimă
21 aug 2019 / 17:25
US Navy a anunțat azi că distrugătorul USS Ramage, din clasa Arleigh Burke, a plecat azi din portul Norflolk pentru a asigura protecție   flotei care efectuează operațiuni de securitate maritimă.

Conform unui comunicat lansat de USS Ramage echipajul distrugătorului cu rachete ghidate a participat, la începutul acestui an, la exercițiu de formare. Nava și echipajul său format din aproximativ 300 de marinari sunt certificați să opereze misiuni împreună cu alte unități, inclusiv grupuri de luptă.

USS Ramage a fost desfășurat, începând cu anul 2015, pentru a sprijini și asigura apărarea Flotei a 5-a a SUA împotriva rachetelor balistice, în zona de responsabilitate a acesteia.

USS Ramage este echipat și dotat pentru a face față unor variate tipuri de amenințări. În plus față de propriile sale capacități de autoapărare în caz de bombardament aerian, atac submarin și atac de suprafață, Ramage poate oferi în mod eficient protecție locală grupului de luptă, grupului de acțiune de suprafață și altor nave.

Nava poartă numele de viceamiralului Lawson P. „Red” Ramage, care a primit Medalia de Onoare în timp ce a fost la comanda submarinului USS Parche în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Nava USS Ramage a fost lansată la apă pe 22 iulie 1995.

Vezi și: US Navy a primit în dotare un nou distrugător de rachete ghidate, USS Paul Ignatius

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Federația Rusă va testa noi armamente cu bazare navală, în mările nordice
Primele două aeronave F-16 din lotul de cinci au sosit în România. MApN a anunțat calendarul următoarelor livrări
Sângele apă nu se face. Mercenarii ruși din Wagner Group, arestați în Belarus, s-au întors în Rusia
10 aeronave IAR-99 Standard vor fi modernizate la Avioane Craiova
Armata franceză se află în Beirut. Sute de militari participă la operațiunile de după exploziile din port
România consideră că normalizarea relațiilor dintre Israel și EAU va contribui la stabilitatea Orientului Mijlociu
Ambasada SUA în România nu slăbește lupta împotriva traficului de persoane, după extrădarea a doi cetățeni capturați de forțele speciale ale MAI
Erdogan, declarație ambiguă și amenințătoare despre atacarea vasului turc de explorare. Turcia acuză Franța de atitudine 'huliganică'
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro