Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Distrugătorul USS Ramage a plecat din port și va asigura protecție flotei care efectuează operațiuni de securitate maritimă
21 aug, 17:25
US Navy a anunțat azi că distrugătorul USS Ramage, din clasa Arleigh Burke, a plecat azi din portul Norflolk pentru a asigura protecție   flotei care efectuează operațiuni de securitate maritimă.

Conform unui comunicat lansat de USS Ramage echipajul distrugătorului cu rachete ghidate a participat, la începutul acestui an, la exercițiu de formare. Nava și echipajul său format din aproximativ 300 de marinari sunt certificați să opereze misiuni împreună cu alte unități, inclusiv grupuri de luptă.

USS Ramage a fost desfășurat, începând cu anul 2015, pentru a sprijini și asigura apărarea Flotei a 5-a a SUA împotriva rachetelor balistice, în zona de responsabilitate a acesteia.

USS Ramage este echipat și dotat pentru a face față unor variate tipuri de amenințări. În plus față de propriile sale capacități de autoapărare în caz de bombardament aerian, atac submarin și atac de suprafață, Ramage poate oferi în mod eficient protecție locală grupului de luptă, grupului de acțiune de suprafață și altor nave.

Nava poartă numele de viceamiralului Lawson P. „Red” Ramage, care a primit Medalia de Onoare în timp ce a fost la comanda submarinului USS Parche în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Nava USS Ramage a fost lansată la apă pe 22 iulie 1995.

Vezi și: US Navy a primit în dotare un nou distrugător de rachete ghidate, USS Paul Ignatius

Ştiri Recomandate

Turcia va ajuta SUA să studieze impactul sistemelor S-400 asupra avioanelor de luptă F-35?
Boiko Borisov: Cheltuielile de apărare ale Bulgariei vor ajunge la 3,1 la sută din PIB
Rusia a lansat producţia sistemelor antiaeriene S-400 pentru India
Gigantul aerian Emirates a comandat 50 de avioane Airbus A350
O dronă militară rusească s-a dezmembrat în timpul zborului (Foto/Video)
Thailanda a fabricat împreună cu Ucraina un nou vehicul blindat BTR-3CS
Belarusul refuză încă o dată aprofundarea uniunii statale cu Rusia
Arabia Saudită negociază achiziționarea sistemelor de rachete S-400 din Rusia