Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Donald Tusk se va 'ruga' ca Biden să îl învingă pe Trump la alegerile prezidențiale din SUA
03 iul, 13:27
Fostul președinte al Consiliului European Donald Tusk și-a manifestat susținerea pentru ca Joe Biden să devină noul președinte al SUA. Donald Tusk este un critic cunoscut al președintelui republican Donald Trump.

Recunoscut pentru stilul său de comunicare inedit la adresa lui Donald Trump și a modului în care liderul de la Casa Albă a provocat tensiuni în cadrul relației transatlantice, Tusk a oferit, într-o postare pe Twitter, o nouă mostră în acest sens, notează publicația Calea Europeană.

“Am crezut întotdeauna în idealurile republicane și în măreția Americii, atât în calitate de anti-comunist în cadrul sindicatului Solidaritatea, cât și în calitate de prim-ministru al Poloniei și președinte al Consiliului European. Reagan a fost eroul meu. Și am ajuns să-l cunosc pe Donald Trump destul de bine. Acestea sunt motivele pentru care mă rog pentru succesul lui Joe Biden”, a scris Tusk, actualul președinte al PPE, pe contul său de Twitter, amintește sursa citată.

 

 

Actualul președinte republican Donald Trump și democratul Joe Biden, fostul vicepreședinte în mandatul lui Barack Obama, se vor înfrunta în scrutinul prezidenţial, stabilit pentru 3 noiembrie în Statele Unite ale Americii.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Primele două aeronave F-16 din lotul de cinci au sosit în România. MApN a anunțat calendarul următoarelor livrări
Sângele apă nu se face. Mercenarii ruși din Wagner Group, arestați în Belarus, s-au întors în Rusia
10 aeronave IAR-99 Standard vor fi modernizate la Avioane Craiova
Armata franceză se află în Beirut. Sute de militari participă la operațiunile de după exploziile din port
România consideră că normalizarea relațiilor dintre Israel și EAU va contribui la stabilitatea Orientului Mijlociu
Ambasada SUA în România nu slăbește lupta împotriva traficului de persoane, după extrădarea a doi cetățeni capturați de forțele speciale ale MAI
Erdogan, declarație ambiguă și amenințătoare despre atacarea vasului turc de explorare. Turcia acuză Franța de atitudine 'huliganică'
Serbia și Kosovo vor purta negocieri la Casa Albă
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro