Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Comandantul IRGC promite o „răzbunare dură” pentru asasinarea generalului Soleimani
14 aug, 13:31
Comandantul Corpului Gărzii Revoluției Islamice, generalul maior Hossein Salami, a promis „răzbunare dură” pentru cei responsabili de asasinarea fostului comandant al Forței Quds a IRGC, generalul Qassem Soleimani.

"Inamicii noștri ar trebui să știe că nicăieri nu sunt în siguranță", a spus generalul Salami, joi, în cadrul unei ceremonii care a marcat cea de-a 14-a aniversare a victoriei istorice a Libanului în războiul de 33 de zile din 2006 împotriva Israelului.

„Prin asasinarea lui Hajj Qassem, dușmanii au creat o sursă permanentă de pericol pentru ei înșiși. Mai devreme sau mai târziu, va exista o răzbunare pentru moartea lui și, cu siguranță, va fi dură”, a adăugat el, transmite agenția de propagandă media a IRGC, Tasnim.

Generalul iranian și însoțitorii săi au fost asasinați într-un atac aerian american în apropierea aeroportului Bagdad, pe 3 ianuarie, în timp ce generalul Soleimani se afla în vizită oficială în capitala irakiană.

La sfârșitul lunii iulie, liderul Revoluției Islamice, Ayatollah Seyed Ali Khamenei, a declarat că Iranul nu va uita niciodată asasinarea de către Washington a generalului Soleimani și că va da cu siguranță o „contralovitură” Statelor Unite.

"Republica Islamică Iranul nu va uita niciodată această problemă și va da cu siguranță contralovitură americanilor", a spus Ayatollah Khamenei, într-o întâlnire cu premierul irakian Mustafa al-Kadhimi la Teheran. 

Citește și: Ayatollah Khamenei: Iranul va da o lovitură Americii, ca răspuns la uciderea comandantului Soleimani

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

UN F-16 AL TURCIEI A DOBORÂT UN SU-25 AL ARMENIEI
Sursă foto: MoD of The Republic of Armenia Facebook
EXCLUSIV
Ambasadorul Armeniei în România: Blitzkrieg-ul azer în Nagorno-Karabakh, susținut de Turcia, a eșuat
Bulgaria stă la mâna Rusiei pentru repararea avioanelor MiG-29
Nagorno-Karabah | Armenia, dispusă să folosească sisteme Iskander dacă Turcia trimite avioane F-16 în sprijinul azerilor
Rusia a început producția în serie a noilor elicoptere Mi-28NM
Germania atacă Rusia la ONU pentru otrăvirea lui Aleksei Navalnîi
Furie în Irak după uciderea a şapte civili, femei şi copii, într-un atac anti-american
Bani europeni şi elicoptere americane. Italia tânjeşte la programul de elicoptere Future Vertical Lift (FVL) al Statelor Unite
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro