Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Egiptul primește oferte tot mai bune. Germanii de la “Lürssen” sunt dispuși să asigure posibilitatea de a produce nave militare în sudul Canalului Suez
Peter Laursen, proprietarul celei mai mari companii germane de construcții navale, Lürssen, va vizita, luna viitoare, Egiptul  pentru a prezenta comandantului marinei militare egiptene și președintelui țării, Abdel Fattah El-Sisi, un plan care prevede înființarea unui arsenal naval și facilități în sudul Canalului Suez destinate fabricării navelor civile și militare. Experții germani vor oferi o vastă expertiză în domeniu, cu suport tehnologic.

Compania dorește să câștige această ofertă și să construiască nave de luptă în facilitățile egiptene la un preț adecvat în loc ca Egiptul să le importe de la companii occidentale la prețuri exorbitante. Compania va coopera cu experți croați în proiectarea navelor.

Peter Lürssen încearcă să câștige acest proiect și dorește să-i determine pe egipteni să nu cumpere unități navale de la companii europene. Se știe că există patru  constructori de nave care au depus oferte în Egipt: Fincantieri (Italia), OCEA (Franța), Damen (Olanda) și Navantia (Spania).

Companiile europene sunt interesate să câștiga contractele egiptene, fiecare prezentând oferte din ce în ce mai atractive, deoarece Egiptul dorește să achiziționeze 20 de nave de patrulare și șase corvete.           

Laursen a vizitat de cinci ori Egiptul și a avut o întâlnire cu președintele Sisi. Acesta a vizitat facilitățile din Alexandria înainte de a prezenta planul și oferta Egiptului privind înființarea unei baze industriale pentru construirea navelor militare și civile în apropierea Canalului Suez, care să satisfacă nevoile statului african.

G Ad:

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Erdogan a anunțat expulzarea a 10 ambasadori. Turcia declară persona non grata ambasadori inclusiv din SUA, Germania sau Franța
F-35 e istorie. Turcia a demarat procedura de înzestrare cu F-16 americane la standardul Viper și modernizarea actualei flote
Președintele Ucrainei îl va schimba pe Andrei Taran din funcția de ministru al apărării
Cum se poziționează românii în cazul unui război între SUA și China. Dungaciu: România a fost isterică în ambele direcții
Alianțe în cadrul Alianței. Turcia spune că acordul de apărare dintre Grecia și Franța va dăuna NATO
SUA au anunțat uciderea unui important lider Al-Qaida într-un atac aerian al unei drone în Siria
Rușii contraatacă în disputa cu tehnologia SUA. „Su-57 surclasează avioanele americane la mai toate sistemele. F-35 și F-22 pot fi doborâte”
Trei calde și una rece în programul hipersonic al SUA. Lansarea unui focos hipersonic s-a soldat cu un eșec
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro