Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Flotila Fluvială „Mihail Kogălniceanu” a desfășurat activități de instruire pe fluviul Dunăre (Foto)
25 iun, 16:55
Flotila Fluvială „Mihail Kogălniceanu” a desfășurat, în perioada  22-25 iunie, activități de instruire pe fluviul Dunărea, în vederea consolidării deprinderilor militarilor de a deservi aparatura și sistemele de artilerie de la bord, precum și pentru dezvoltarea procedurilor de protecție a căilor de transport fluvial din zona de responsabilitate.

Două vedete blindate ale Divizionului 67 Nave Purtătoare de Artilerie, patru vedete fluviale ale Diviziobului 88 Vedete Fluviale și o șalopă fluvială de remorcaj-salvare (SFRS) a Divizionului 131 Nave de Suport Logistic au executat activităţi de instruire pentru menținerea și dezvoltarea capacității de acțiune a echipajelor, în vederea realizării cerințelor esențiale ale misiunilor specifice, concomitent cu aplicarea întregului set de măsuri pentru protecția sanitară a echipajelor.

Cele patru vedetele fluviale (147, 159, 143, 165) și șalupa fluvială de remorcaj-salvare (591) au executat pe brațele Dunării, până pe Brațul Sfântul Gheorghe, misiuni de supraveghere a comunicațiilor fluvial-maritime din zona de responsabilitate.

În cadrul aceluiași exercițiu, vedetele blindate (177 și 178) au executat activități de instruire în raionul de responsabilitate, în vederea actualizării bazei de date pentru navigaţia fluvială în sectorul de marş şi perfecţionarea deprinderilor echipajelor în exploatarea şi folosirea corectă a tehnicii de luptă de la bord.

Principalele obiective ale exercițiului sunt creșterea nivelului de instruire a echipajelor navelor, executarea misiunilor specifice într-un cadru tactic și crearea unei imagini complete a situației fluviale și desfășurarea acțiunilor specifice pentru realizarea securității fluviale.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Forţele Terestre Române: Succesul oricărei misiuni a "Viperelor Negre" constă într-un proces de planificare foarte bine pus la punct
Întărirea batalionului NATO din Lituania. Franţa trimite tancuri Leclerc și vehicule de luptă pentru infanterie
Armata ucraineană a primit un nou lot de transportoare blindate BTR-4E (Foto/Video)
Retragere SUA din tratatul Cer Deschis. Rusia ar putea să se retragă şi ea
Turcia urmăreşte să-şi întărească prezenţa militară în Libia. Ministrul turc al apărării, negocieri militare de nivel înalt cu GNA
Preşedintele Andrzej Duda: O companie de origine germană vrea să influenţeze alegerile prezidenţiale din Polonia
Ambasadorul George Cristian Maior: Securitatea regiunii Mării Negre are nevoie de consolidarea unitară a posturii NATO
Ungaria a primit primele două tancuri germane Leopard 2A4
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro