Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fregatele US Navy vor fi echipate cu sistemul de rachete FFG
20 iul 2019 / 13:45
Lockheed Martin a câștigat un contract pentru echiparea fregatelor US Navy cu ultimul sistem de rachete ghidate FFG.

Contractul de integrare și testare a sistemului de combatere a navelor va asigura integrarea globală a elementelor sistemului de luptă a fregatelor. Contractul se întinde pe o durată de 10 ani și este în valoare de până la 125 milioane de dolari.

"US Navy va beneficia de o eficiență substanțială prin utilizarea proceselor existente, a instrumentelor și a experienței echipei de integrare a navelor de la Lockheed Martin și a echipei de testare", a declarat Chris Minster, director de program la Lockheed Martin Surface Navy Integration Systems. "Prin minimizarea impactului asupra costurilor de întreținere a navei, echipa noastră de integrare și testare a navelor va permite integrarea cu succes a elementelor sistemului de luptă al fregatelor".

Pe măsură ce nevoile s-au schimbat, Lockheed Martin a evoluat în mod continuu pentru a furniza rapid capabilități inovatoare și accesibile flotei. Lockheed Martin are peste 40 de ani de integrare, inclusiv crucișătoarele echipate cu rachetele Aegis Ticonderoga, iar distrugătoarele cu rachete dirijate din clasa Arleigh Burke.

Lockheed Martin a integrat produsele Aegis și Arleigh Burke pe 126 platforme din opt națiuni, iar alte 23 sunt în construcție. Sistemele Aegis sunt în funcțiune pe crucișătoarele navale din SUA, distrugătoare și navele de luptă pentru litoral. Marina militară din Japonia, Spania, Norvegia, Republica Coreea și Australia au ales, de asemenea sistemele Aegis pentru a-și proteja națiunile.

Vezi și: Lockheed Martin furnizează sisteme HIMARS pentru 492 de milioane de dolari

Ştiri Recomandate

Avionul Su-57 a pierdut bătălia aeriană cu F-22 și F-35. Superioritatea aeriană americană îşi spune cuvântul
România, prima reacție după ce Zelenski a spus că ”Bucovina de Nord a fost ocupată de români”
Ministrul de externe ale Turciei a făcut apel la extinderea NATO şi la primirea Georgiei în Alianţa Nord-Atlantică
Mentenanța elicopterelor Armatei Bulgariei, efectuată de Airbus în România
UE pune bazele Armatei europene și anunță capabilități militare complementare cu NATO, dar diferite
Noi imagini cu Next Generation Squad Weapon
Declarație șoc a unui important general rus: Sistemele de apărare rusești împotriva rachetelor nu pot respinge un atac masiv
Boiko Borisov: Bulgaria susține aderarea țărilor din Balcanii de Vest la UE