Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Hackerii turci au spart site-ul publicației din Grecia care l-a jignit pe Erdogan. 'Turcii sunt aici, voi unde sunteţi?'
19 sep, 22:58
Website-ul publicației din Grecia care l-a jignit pe prima pagină pe președintele turc Recep Tayyip Erdogan a fost spart de hackerii turci.

Homepage-ul publicaţiei „Dimokratia News” a fost înlocuit de hackeri cu un mesaj turcesc în care scria: „Turcii sunt aici, voi unde sunteţi?”. Până la prânz, mesajul fusese eliminat, dar site-ul web era încă oprit, transmite agenția de presă Mediafax. Pentru conținutul publicat de Dimokratia, Ministerul turc de Externe a decis să îl convoace pe ambasadorul Greciei.

Amintim că ambasadorul elen a fost convocat de Turcia după publicarea de ziarul grec Demokratia a unui titlu pe prima pagină care îl invita, în limba turcă, pe Erdogan, "să se ducă dracului".

Tensiunile dintre Grecia și Turcia au escaladat foarte mult în ultimele săptămâni ca urmare a deciziei Ankarei de a desfășura o nava de cercetare, escortată de nave de război, în sud-estul Mării Egee, o zonă disputată din Mediterană și bogată în zăcăminte naturale. 

Cu toate că NATO a intervenit pentru medierea conflictului dintre cei doi aliați iar comunitatea internațională a făcut apel la diplomație, situația rămâne una tensionată în contextul în care Ankara nu e dispusă să facă niciun pas înapoi și a anunțat prelungirea misiunii în apele disputate ale Mediteranei de Est până la mijlocul lunii octombrie.

CITEȘTE ȘI: Presa turcă: Grecia s-a îmbătat cu vin franțuzesc. Puterea lor militară e sub Turcia iar populația e mai mică decât cea a Istanbulului

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

România a primit încă două F-16. Țara noastră ajunge la 16 avioane de vânătoare F-16
Securitate energetică: Statul român vrea să preia 50% din perimetrul de gaze Neptun Deep din Marea Neagră
Ciucă anunță că militarii români aflați în Turcia sunt în afara oricărui pericol după cutremurul
Experții români și americani au finalizat testele de acceptanță a primului sistem Patriot. Militarii vor urma o etapă de instruire
Lukașenko cere militarilor să lase protestatarii 'fără mâini' și avertizează că nu va 'lua prizonieri'
Situația de securitate în Donbas se deteriorează din nou. Doi militari ucraineni au fost uciși
UE este pregătită să ofere ajutor Greciei și Turciei după cutremurul din Egee
EXCLUSIV
Gazul European: Provocări europene și riscuri naționale (II) Drumul de ales
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro