Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Imnul României a răsunat din megafoanele Poliției pe străzile țării, în semn de solidaritate cu românii în lupta cu COVID-19 (VIDEO)
28 Martie, 17:45
Imagini impresionante pe străzile pustii ale României. La ora 17:00, din toate megafoanele mașinilor de Poliție a răsunat imnul României.
Armata română, împreună cu Poliția pe străzile țării în lupta împotriva pandemiei de COVID-19, sursă foto: Facebook MApN

Poliția Română a difuzat de pe megafoanele mașinilor aflate la datorie imnul național al României în semn de respect pentru cetățenii care ascultă mesajele autorităților și stau în case în lupta pe care țara noastră o duce pentru combaterea și răspândirea noului coronavirus.

Potrivit unui ordin al MAI, informează Digi 24, imnul României va fi difuzat în fiecare weekend la orele 17:00 și 21:00. „Începând de astăzi, mașinile poliției, jandarmeriei și poliției de frontieră, aflate în patrulare pe timp de zi, vor difuza, prin sistemul de avertizare acustică din dotare, primele trei strofe ale Imnului de Stat al ROMÂNIE”, anunță MAI pe pagina oficială de Facebook.

Până la publicarea acestei știri, România a confirmat 1.450 de infecții cu COVID-19 și, din păcate, 30 de decese iar mai multe persoane se află internate în stare gravă la terapie intensivă.

Imaginile video cu poezia lui Andrei Mureșanu, „Un răsunet”, devenită imnul României - „Deșteaptă-te române”, care a răsunat pe străzile țării noastre:

București:

 

Timișoara:

 

Sibiu:

 

Constanța:

Notă: Pe măsură ce vor apărea alte filmări, materialul va fi actualizat

Ştiri Recomandate

Violențe extreme în SUA. Starea de alertă a fost instituită în mai multe orașe (VIDEO)
Iohannis: Realizările rezerviștilor, repere pentru militarii activi din Armată română
Rușii se laudă că noile Su-57 pot zbura 'singure'. O nouă perdea de fum a Moscovei?
Putin cere Consiliului de Securitate o poziție finală după retragerea SUA din Tratatul Cer Deschis
Jurnaliști uciși la Kabul
Disensiuni în Guvernul Italiei cu privire la achiziția de avioane F-35
US Army a comandat rachete Hydra-70
Taiwan confirmă achiziția sistemului de rachete Harpoon Block II