Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Impeachment Donald Trump. Arderea pe rug
Strategica
Data publicării:
Miercuri, 18 Decembrie 2019 este o zi ca oricare alta într-o lume care se apropie cu repeziciune de sfârșitul anului. În capitala americană insă o dramă politică se scrie.

Publicitate

În Camera Reprezentanților are loc votul pentru procesul de demitere a președintelui Donald Trump. Ales ca urmare a alegerilor din 2016, spre supriza tuturor și marea nefericire a democraților americani și a globalizaților mancurtizați din întreaga lume, Trump a devenit o fixație nu numai politică, dar și psihologică a tuturor care se declară progresiști.

 

Donald Trump, o execuție publică

 

A devenit dușmanul a tot ceea ce neo-marxiștii urăsc mai mult, a devenit ținta tuturor celor din elitele supra naționale. Marele Blond, cu o personalitate profund narcisistă, cu un ego egal cu cel al lui JFK sau Roosevelt, cu o impresionantă capacitate lingvistică și inventator al diplomației de tweeter, actualul președinte al SUA nu este deloc un om ușor de suportat. A dovedit că știe să negocieze, a dovedit că știe să construiască punți, a încălcat reguli canonice vechi de decenii ale politicii americane (doar dacă amintim de întâlnirile sale cu dictatorul nord-coreean), a dovedit că promisiunile sale nu sunt cuvinte goale. În același timp a reușit să își antagonizeze o imensă parte a spectrului politic american, începând cu una dintre cele mai redutabile și ascunse personalități politice Nancy Pelosi. Bunica multor politicieni americani, practic omul de fier din spatele campaniei Partidului Democrat împotriva lui Trump, Pelosi a dovedit, la vârsta de 80 de ani pe care îi are, că poate duce la bun sfârșit execuția unui președinte american. Căci, fără să ne ascundem după cuvinte, procesul de demitere care se va încheia cu votul de miercuri este o execuție publică a șefului lumii libere. Cu acordul public sau tacit al tuturor soroșistilor americani, europeni sau de aiurea, Pelosi împlinește răzbunarea fundamental pregătită pentru cei care au votat împotriva liniei ideologice și ecumenice, impuse de zeloții noii religii a modernității transgender.

Drama care se împlinește prin votul din Camera Reprezentanților exprimă efectul pervers al democrației americane. O țară construită pe muncă, onestitate și respectul fundamental al votului liber a devenit un spațiu al dictatului gândirii unice, a dicționarelor neo-marxiste unde femeile nu mai sunt femei, bărbații albi sunt naționaliști și rasiști iar creștinii sunt dușmanii poporului. Familia ți binarismul sunt obiecte ale unui trecut vetust, dacă nu cumva criminal.

Donald Trump intruchipează toate aceste păcate de neiertat pentru micii dictatori ai fenomenul neo-marxismului militant. Gândirea unică a devenit deja fundament a revoltelor zilnice, imposibil de înțeles, a unei generații care este învățată să nege absolut toate valorile parinților ei (exact ca în dictatura khmerilor roșii). Ea cunoaște prin votul de demitere a președintelui SUA prima expresie de lovitură constituțională directă la adresa unui președinte american ales în mod legal și legitim. Dacă Nixon a fost la un pas de demitere din cauza acțiunii infracționale a unor operativi politici din cadrul partidului republican, acuzele la adresa lui Trump sunt hilare, dacă nu ar fi produsul unor minciuni în serie ale membrilor statului paralel american, sau cum este el denumit the deep state.

Progresiștii din întreaga lume au râs la auzul denumirii de deep state, declarând noțiunea ca aparținând teoriilor conspiraționiste, dar existența acestei structuri a fost denunțată de mulți președinți americani, celebrul general Eisenhower, devenit președinte după Truman, având un discurs rămas celebru despre tentaculele anticonstituționale pe care această structură le are la toate nivelele de decizie a structurii de putere americane. Iată că Pelosi a reușit să adune aceste energii nevăzute și să le pună în slujba singurului obiectiv pe care democrații par să îl aibă de la pierderea alegrilor de către Hillary Clinton. Și anume distrugerea sistematică, organizată și legală a votului exprimat din 2016.

 

Acuzele

 

Pentru acest lucru resurse imense au fost puse la dispoziția acestei doamne pentru a destructura și apoi distruge puterea prezidențială din SUA. Dacă ne uităm pe lista celor care l-au acuzat de abuz de putere pe Trump, ca urmare a celebrei convorbiri telefonice cu președintele Zelensky al Ucrainei, vom observa ca toți sunt înalți funcționari ai statului american, ambasadori sau ofițeri superiori, care s-au trezit dintr-o dată că președintele lor nu mai răspunde la indicațiile dictaturii neo-marxiste democrate și dorinței lor de reformare a lumii cu ajutorul cătușelor.

Una dintre principalele acuzatoare a lui Trump a fost ambasadoarea americană la Kiev (ascultând-o ai impresia unei copii identice a binomului Gittenstein/Klemm din România), dată afară după ce încălcase orice fel de reținere diplomatică pentru a duce la indeplinire ordinul statului paralel american de distrugerea a doi procurori generali ucrainieini, folosind minciuna și campaniile de presă violente, finanțate (ca în România) de o cabală de interese financiare și politice opuse Kievului. Acum câteva zile s-a aflat ca ambasadoarea a refuzat sa acorde viză de intrare unor milionari ucrainieni, victime ale campaniilor ei mincinoase, care doreau să se prezinte în fața Congresului American pentru a depune mărturie și dovezi despre marile ei erori și manipulări. Un alt martor vedetă al statului paralel american, având grad de locotenent colonel, cel care a ascultat discuția telefonică pentru a o reda fidel apoi într-un memorandum, a declarat că nu i-a plăcut ce a auzit și ca atre a desconspirat discuția, considerând că face un bine Americii, uitând de cuvântul trădare.

Fiind om de încredere al lui Biden și ucrainian de origine era unul dintre punctele de contact al grupului Poroshenko și prietenilor săi oligarhi cu administrația Obama, grup de interese financiare integral protejat de către ambasada SUA de la Kiev pentru a nu fi anchetați de către procurorul pe care Joe Biden cerea sa fie demis. O încrengătură de relații ascunse, adânci complicități, profunde minciuni și alterări ale realității (să ne amintim de politica abisală, abuzivă și ruptă de realitate a ambasadei americane din București din ultimul deceniu pentru a înțelege gravitatea trădării care are loc acum in SUA) au dus la conflictul pe care Donald Trump îl are cu statul paralel american.

Donald Trump deranjează enorm pentru că el nu este laș. Nu este nici un curajos nebun, dar de pumni nu s-a ferit niciodată. Este un om al controverselor și al comportamentului exteriorizat. Nu crede în ciudații interiorizați din fața calculatoarelor, nu crede in eco marxism și tinerii care cer intrerperea curentului electric pentru că se încălzește planeta, cum nu crede în minciunile socialismului global. Mai mult nu crede în dispariția tradițiilor care au creat puterea de astăzi a Americii. Nancy Pelosi, un politician al camerelor ascunse, al umbrei, o oportunistă a loviturilor cu stiletul italian, șireată și răzbunătoare nu a putut ierta unui Trump asumat arogant și plin de el toate micile sau marile infrângeri ale democraților. De la magnitudinea urii politice la aversiunea pitică dar adânc personală a unei femei acrite și ahtiate după putere a fost doar un pas. Traducerea acestei lupte personalizate dintre doi principali constituționali ai SUA este reprezentată de acest proces de destituire.

Dacă cineva are de învățat ceva din tragedia americană din ultimii doi ani, linșajul public și emascularea politică care are loc la adresa președintelui american, atunci suntem noi românii. Am trecut prin exact același proces de destructurare socială, de transformare a adevărului în fals, am cunoscut campaniile de presă violent mincinoase și finanțate din surse niciodate cinstite sau publice, am retrăit drama încălcării drepturilor omului precum și am traversat deșertul abuzurilor unor procurori ca Portocală ca să nu înlegem pericolul real reprezentat de religiile falselor idei pe care comunicarea modernă le-a aruncat asupra noastră. Vom vedea în spectcolul arderii pe rug de la Washington aceleași teme ale distrugerii pe care timp de un deceniu le-am observat și în România. O societate se poate distruge singură atunci când nu are limite. Iar Pelosi și democrații ei au depăsit de mult limita decenței politice. Cei care nu înțeleg își vor pierde statele și țările.

 


Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News

U.S. Marine îşi consolidează infrastructura militară în Pacific pentru un eventual conflict militar: Sistemul NMESIS, pregatit pentru a ataca ținte ostile
În următoarele 50 de zile, SUA vor face totul pentru a oferi Ucrainei toate instrumentele posibile și pentru a-și consolida poziția pe câmpul de luptă
Acordul ,,Icebreaker'', semnat de Statele Unite, Canada și Finlanda, vrea să submineze dominația Rusiei în Arctica
Institutul american pentru Studiul Războiului ne avertizează să fim atenţi la următoarea mişcare a Rusiei: Un serviciu separat de sisteme fără pilot poate apărea în armata rusă
Acum este momentul potrivit pentru a invita Ucraina în NATO: Garanțiile de securitate ar putea pune capăt „fazei fierbinți” a războiului
Final de eră? Franța pierde influența istorică din Africa. Alte două țări africane au cerut închiderea bazelor militare franceze
Arctica, bazele militare estoniene sau Kaliningrad: Posibile scenarii pentru cum ar putea începe Rusia războiului împotriva NATO
Armata rusă, sursă foto: Ministerul Apărării din Rusia
EXCLUSIV
Apel la istorie pentru România: Neutralitatea, cu Armata Rusiei la porți
Mișcare îndrăzneață a autorităților olandeze: Noi sisteme de rachete Patriot furnizate Ucrainei, un atu esențial în contracararea valului tot mai intens de atacuri rusești
Serviciile de informații americane: „Este puțin probabil” ca Rusia să lanseze un atac nuclear în ciuda amenințărilor lui Putin
CSAT: Au existat atacuri cibernetice care au influențat turul I al alegerilor prezidențiale. România, o țintă a Federație Ruse
Avertisment de la fostul șef al MI6: Trebuie să recunoaștem faptul că rușii cred că sunt în stare de război cu noi europenii
Este Europa pregătită pentru un război cu Rusia, dar fără implicarea Statelor Unite? Evităm să reacţionăm cu fermitate la acțiunile de sabotaj și teroare ale ruşilor
Trump a intrat pe drumul către respectarea promisiunii de a încheia războiul din Ucraina? Generalul Keith Kellogg, numit trimis special pentru negocieri de pace
Polonia vrea să pună tancurile sud-coreene K2 Black Panther în prima linie a apărării graniţelor împotriva amenințărilor estice
Turcia ar fi închis cazul sistemului rusesc S-400 şi face deja demersuri pentru avioane americane F-35. De ce ar fi devenit Washingtonul mai îngăduitor cu Ankara?
Nord Stream 2 rămâne blocat. Curtea de Justiție a UE respinge în primă instanță pretențiile operatorului
Apel al unui grup de experţi: Occidentul ar trebui să trateze Biserica Ortodoxă Rusă ca pe un instrument al propagandei ruse
În cazul unei „păci proaste” între Rusia și Ucraina, Kremlinul va începe pregătirile pentru un nou atac asupra țărilor europene
Merkel, cândva cel mai iubit politician din Europa, respinge acum acuzațiile legate de greșelile făcute în relaţia cu Putin și spune că a întârziat atacul Rusiei asupra Ucrainei
Marea Britanie a livrat Ucrainei, în linişte şi fără prea multă reclamă, un nou lot de rachete Storm Shadow: Sprijinul acordat ucrainenilor este „de fier”
„Le luăm în serios” - Statele Unite nu ignoră amenințările Rusiei la adresa noului sistem de apărare aeriană din Polonia
Călin Georgescu, foto: Agerpres
EXCLUSIV
Ce mă sperie cu adevărat la Călin Georgescu
Statele Unite intenționează să desfășoare rachete în Japonia pentru a răspunde amenințărilor Chinei
Avertisment de la Institutul american pentru Studiul Războiului: Forțele ruse, gata să încerce mai multe moduri de a avansa în regiunea ucraineană Donețk
Alegerile prezidențiale din România se caracterizează prin candidați cu opinii opuse în ceea ce privește ajutorul acordat Ucrainei
Să nu-l supărăm pe Putin, o alegere perdantă pentru Europa. Angela Merkel încă își justifică decizia de la summitul NATO de la București
„Nu exagerați” - racheta Oreshnik nu este atât de nouă precum susține Rusia. Se încearcă intimidarea Occidentului
„Utilizarea armelor nucleare nu le va aduce ruşilor beneficii”. Experți militari americani explică de ce Moscova recurge la șantaj
Putin plusează: Occidentul nu are tehnologie împotriva Oreshnik / Ucraina negociază un sistem capabil să intercepteze rachete balistice cu rază medie

Ştiri Recomandate

De ce au fost coreenii eliminați din licitația României privind achiziția de sisteme SHORAD/VSHORAD și cine se mai află în competiție
Câte avioane F-35 au fabricat deja americanii pentru Polonia și de ce ele au fost transferate la baza aeriană a Gărzii Naționale a SUA
Rusia acuză că NATO vrea să transforme Moldova în hub militar pentru Ucraina, uitând de fapt că Armata rusă de ocupație e prezentă ilegal în Moldova
Poate fi interceptată din România noua rachetă rusă Oreșnik? Pe val, rușii analizează interceptoarele americane SM-3 din România și dau verdictul
Marea Baltică este o zonă vitală atât pentru Suedia, iar apropierea de Rusia îi determină pe suedezi să-şi modernizeze apărarea de coastă
Rusia sfidează întreaga regiune: Racheta rusă a survolat spațiul aerian al R. Moldova în drum spre Ucraina, confirmă Chișinăul
Cine are dreptate? Ucraina susține că o rachetă rusă a intrat în spațiul României timp de 2 minute. MApN transmite că radarele Armatei și ale statelor NATO nu confirmă incidentul
Raport al serviciilor americane de informații: Bombardierul chinez stealth H-20 va transforma proiecția puterii strategice a Chinei până în anii 2030
Zelenski: Putin a ales deliberat să atace masiv infrastructură civilă în ziua Crăciunului. Poate fi ceva mai inuman?
Crăciun Fericit și Sărbători Luminate din partea echipei DefenseRomania!
Prioritatea de dreapta pe Frontul de Est. Un Su-25 s-a ciocnit în aer cu o dronă în Ucraina, dar povestea e cu final fericit pentru ruși (Foto)
În loc de un armistițiu de Crăciun: Armata rusă a executat un nou atac masiv cu rachete și drone asupra instalațiilor militare și energetice ale Ucrainei
Putere de foc uriașă cu sute de obuziere. Polonia se străduiește să devină cea mai mare forță militară din Europa prin achiziționarea obuzierelor Krab și K9A1
Ucraina lovește aerodromul rusesc Millerovo (Foto/Video): Aici îşi avea ,,casa'' un important regiment de aviație de luptă cu avioane Su-35
Tancul modern Arjun Mk II, „made in” Africa de Nord? Propunere interesantă făcută de India unui stat african pentru producția de Arjun Mk II
Accident ori sabotaj: Cargoul rusesc Ursa Major n-a mai ajuns la Tartus, scufundându-se în vestul Mării Mediterane
La limita unui dezastru ecologic major în Marea Neagră: Petrolierele rusești reprezintă o amenințare pentru mediu - Rusia folosește nave cu o vechime de peste 50 de ani
Armata britanică testează cu succes o armă cu unde radio capabilă să neutralizeze roiurile de drone
Ucraina dezvoltă o nouă rachetă de croazieră avansată, capabilă să ajungă la Moscova: Versiunea de baza zboară cu 400 km/h și are o rază de acțiune de 140 km
Faceți cunoștință cu noul obuzier autopropulsat al SUA care poate doborî și rachete de croazieră sau avioane: Poate lansa obuze la viteze de peste 9.000 km/h
Oreshnik, cea mai nouă rachetă rusească nu este chiar atât de nouă: Prima analiză a epavei rachetei arată că piesele datează din 2017
Procesul lui Nicolae și Elenei Ceaușescu, din 25.12.1989, foto: Agerpres
EXCLUSIV
Pierderea puterii și procesul. Mărturisiri din plutonul de execuție și ordinul ca toată lumea să treagă în toată lumea dacă Ceaușescu era achitat | Interviu Dan Voinea
Lista completă a noului Guvern Ciolacu 2.0. Continuitate la Apărare cu Angel Tîlvăr, nume nou la Externe cu reputatul ambasador Emil Hurezeanu
Un nou lot de Su-57 și un „bonus” de Su-34 au fost livrate Rusiei. Câte Su-57 de „generația a 5-a” deține azi Rusia, după căderea primului avion fabricat
Pachet militar important acordat Ucrainei de către Germania: Printre altele, tancuri Leopard 1A5, obuziere PzH 2000 sau sisteme Iris-T
Rutte ceartă Ucraina pentru criticile aduse Germaniei care refuză să livreze rachete Taurus Armatei ucrainene
41 e mai mare decât 9. Avioanele Gripen au „distrus” Su-27 la foc automat în cadrul unor lupte aeriene de tip dogfight
Mossadul ajunge până în Teheran. Israelul recunoaște că l-a lichidat în inima Iranului pe Ismail Haniyeh, liderul Hamas, și spune că va decapita și întreaga conducere Houthi
Carne de tun de la Kim: 1 din 10 militari nord-coreeni trimiși în Rusia au murit deja în luptele cu ucrainenii
Fortăreața Taiwan. Ultima linie de apărare în fața unei invazii chineze va fi formată din tancuri Abrams, o versiune specială dezvoltată pentru Taiwan
Viitorul avion de luptă de generația a VI-a se naște greu. SUA însă aprobă conceptul NGAD, cu echipaj uman
Rusia, o amenințare existențială pentru Finlanda: Apărarea trebuie consolidată prin toate mijloacele posibile
pixel