Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Impeachment Donald Trump. Arderea pe rug
Strategica
Data publicării:
Miercuri, 18 Decembrie 2019 este o zi ca oricare alta într-o lume care se apropie cu repeziciune de sfârșitul anului. În capitala americană insă o dramă politică se scrie.

În Camera Reprezentanților are loc votul pentru procesul de demitere a președintelui Donald Trump. Ales ca urmare a alegerilor din 2016, spre supriza tuturor și marea nefericire a democraților americani și a globalizaților mancurtizați din întreaga lume, Trump a devenit o fixație nu numai politică, dar și psihologică a tuturor care se declară progresiști.

 

Donald Trump, o execuție publică

 

A devenit dușmanul a tot ceea ce neo-marxiștii urăsc mai mult, a devenit ținta tuturor celor din elitele supra naționale. Marele Blond, cu o personalitate profund narcisistă, cu un ego egal cu cel al lui JFK sau Roosevelt, cu o impresionantă capacitate lingvistică și inventator al diplomației de tweeter, actualul președinte al SUA nu este deloc un om ușor de suportat. A dovedit că știe să negocieze, a dovedit că știe să construiască punți, a încălcat reguli canonice vechi de decenii ale politicii americane (doar dacă amintim de întâlnirile sale cu dictatorul nord-coreean), a dovedit că promisiunile sale nu sunt cuvinte goale. În același timp a reușit să își antagonizeze o imensă parte a spectrului politic american, începând cu una dintre cele mai redutabile și ascunse personalități politice Nancy Pelosi. Bunica multor politicieni americani, practic omul de fier din spatele campaniei Partidului Democrat împotriva lui Trump, Pelosi a dovedit, la vârsta de 80 de ani pe care îi are, că poate duce la bun sfârșit execuția unui președinte american. Căci, fără să ne ascundem după cuvinte, procesul de demitere care se va încheia cu votul de miercuri este o execuție publică a șefului lumii libere. Cu acordul public sau tacit al tuturor soroșistilor americani, europeni sau de aiurea, Pelosi împlinește răzbunarea fundamental pregătită pentru cei care au votat împotriva liniei ideologice și ecumenice, impuse de zeloții noii religii a modernității transgender.

Drama care se împlinește prin votul din Camera Reprezentanților exprimă efectul pervers al democrației americane. O țară construită pe muncă, onestitate și respectul fundamental al votului liber a devenit un spațiu al dictatului gândirii unice, a dicționarelor neo-marxiste unde femeile nu mai sunt femei, bărbații albi sunt naționaliști și rasiști iar creștinii sunt dușmanii poporului. Familia ți binarismul sunt obiecte ale unui trecut vetust, dacă nu cumva criminal.

Donald Trump intruchipează toate aceste păcate de neiertat pentru micii dictatori ai fenomenul neo-marxismului militant. Gândirea unică a devenit deja fundament a revoltelor zilnice, imposibil de înțeles, a unei generații care este învățată să nege absolut toate valorile parinților ei (exact ca în dictatura khmerilor roșii). Ea cunoaște prin votul de demitere a președintelui SUA prima expresie de lovitură constituțională directă la adresa unui președinte american ales în mod legal și legitim. Dacă Nixon a fost la un pas de demitere din cauza acțiunii infracționale a unor operativi politici din cadrul partidului republican, acuzele la adresa lui Trump sunt hilare, dacă nu ar fi produsul unor minciuni în serie ale membrilor statului paralel american, sau cum este el denumit the deep state.

Progresiștii din întreaga lume au râs la auzul denumirii de deep state, declarând noțiunea ca aparținând teoriilor conspiraționiste, dar existența acestei structuri a fost denunțată de mulți președinți americani, celebrul general Eisenhower, devenit președinte după Truman, având un discurs rămas celebru despre tentaculele anticonstituționale pe care această structură le are la toate nivelele de decizie a structurii de putere americane. Iată că Pelosi a reușit să adune aceste energii nevăzute și să le pună în slujba singurului obiectiv pe care democrații par să îl aibă de la pierderea alegrilor de către Hillary Clinton. Și anume distrugerea sistematică, organizată și legală a votului exprimat din 2016.

 

Acuzele

 

Pentru acest lucru resurse imense au fost puse la dispoziția acestei doamne pentru a destructura și apoi distruge puterea prezidențială din SUA. Dacă ne uităm pe lista celor care l-au acuzat de abuz de putere pe Trump, ca urmare a celebrei convorbiri telefonice cu președintele Zelensky al Ucrainei, vom observa ca toți sunt înalți funcționari ai statului american, ambasadori sau ofițeri superiori, care s-au trezit dintr-o dată că președintele lor nu mai răspunde la indicațiile dictaturii neo-marxiste democrate și dorinței lor de reformare a lumii cu ajutorul cătușelor.

Una dintre principalele acuzatoare a lui Trump a fost ambasadoarea americană la Kiev (ascultând-o ai impresia unei copii identice a binomului Gittenstein/Klemm din România), dată afară după ce încălcase orice fel de reținere diplomatică pentru a duce la indeplinire ordinul statului paralel american de distrugerea a doi procurori generali ucrainieini, folosind minciuna și campaniile de presă violente, finanțate (ca în România) de o cabală de interese financiare și politice opuse Kievului. Acum câteva zile s-a aflat ca ambasadoarea a refuzat sa acorde viză de intrare unor milionari ucrainieni, victime ale campaniilor ei mincinoase, care doreau să se prezinte în fața Congresului American pentru a depune mărturie și dovezi despre marile ei erori și manipulări. Un alt martor vedetă al statului paralel american, având grad de locotenent colonel, cel care a ascultat discuția telefonică pentru a o reda fidel apoi într-un memorandum, a declarat că nu i-a plăcut ce a auzit și ca atre a desconspirat discuția, considerând că face un bine Americii, uitând de cuvântul trădare.

Fiind om de încredere al lui Biden și ucrainian de origine era unul dintre punctele de contact al grupului Poroshenko și prietenilor săi oligarhi cu administrația Obama, grup de interese financiare integral protejat de către ambasada SUA de la Kiev pentru a nu fi anchetați de către procurorul pe care Joe Biden cerea sa fie demis. O încrengătură de relații ascunse, adânci complicități, profunde minciuni și alterări ale realității (să ne amintim de politica abisală, abuzivă și ruptă de realitate a ambasadei americane din București din ultimul deceniu pentru a înțelege gravitatea trădării care are loc acum in SUA) au dus la conflictul pe care Donald Trump îl are cu statul paralel american.

Donald Trump deranjează enorm pentru că el nu este laș. Nu este nici un curajos nebun, dar de pumni nu s-a ferit niciodată. Este un om al controverselor și al comportamentului exteriorizat. Nu crede în ciudații interiorizați din fața calculatoarelor, nu crede in eco marxism și tinerii care cer intrerperea curentului electric pentru că se încălzește planeta, cum nu crede în minciunile socialismului global. Mai mult nu crede în dispariția tradițiilor care au creat puterea de astăzi a Americii. Nancy Pelosi, un politician al camerelor ascunse, al umbrei, o oportunistă a loviturilor cu stiletul italian, șireată și răzbunătoare nu a putut ierta unui Trump asumat arogant și plin de el toate micile sau marile infrângeri ale democraților. De la magnitudinea urii politice la aversiunea pitică dar adânc personală a unei femei acrite și ahtiate după putere a fost doar un pas. Traducerea acestei lupte personalizate dintre doi principali constituționali ai SUA este reprezentată de acest proces de destituire.

Dacă cineva are de învățat ceva din tragedia americană din ultimii doi ani, linșajul public și emascularea politică care are loc la adresa președintelui american, atunci suntem noi românii. Am trecut prin exact același proces de destructurare socială, de transformare a adevărului în fals, am cunoscut campaniile de presă violent mincinoase și finanțate din surse niciodate cinstite sau publice, am retrăit drama încălcării drepturilor omului precum și am traversat deșertul abuzurilor unor procurori ca Portocală ca să nu înlegem pericolul real reprezentat de religiile falselor idei pe care comunicarea modernă le-a aruncat asupra noastră. Vom vedea în spectcolul arderii pe rug de la Washington aceleași teme ale distrugerii pe care timp de un deceniu le-am observat și în România. O societate se poate distruge singură atunci când nu are limite. Iar Pelosi și democrații ei au depăsit de mult limita decenței politice. Cei care nu înțeleg își vor pierde statele și țările.

 


Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News

America la o răscruce de drumuri: Este posibil un alt război civil după alegerile din SUA?| La fel ca în 2020, rezultatul ar putea fi decis de un număr mic de voturi
Lansarea de către Coreea de Nord a unei rachete balistice nu rămâne fără răspuns: Coreea de Sud, SUA și Japonia efectuează exerciții aeriene comune cu bombardiere B-1B
Rusia minează nuclear planeta: Teheranul declară că ar putea să își revizuiască doctrina nucleară
O abordare mai reținută a sprijinul polonez pentru Ucraina. Kievul poate cumpăra armament pe care să-l plătească după terminarea războiului
Turcia și Somalia semnează un nou acord de cooperare în domeniul apărării. De data aceasta este vorba despre echipamente și tehnologii
”Scutul estic” chiar se întâmplă: Polonia începe lucrările la cele mai mari fortificații din Europa ultimelor decenii
China alocă zeci de miliarde de dolari pentru infrastructura militară a insulei Hainan, cel mai important avanpost din Marea Chinei de Sud
Rusia și Iran, foarte aproape de o alianță strategică. Lavrov a confirmat că acordul e aproape gata
Photo source: DERWESTEN.DE
EXCLUSIV
Cum ne lovește unda de șoc a bătăliei Kamala vs. Trump. „Capitularea Ucrainei aduce Rusia la granița României” | Iulia Joja, la Obiectiv EuroAtlantic
Cum afectează sprijinul Israelului stocul de rachete al SUA: Rachetele interceptoare au devenit tot mai importante în timpul crizei actuale din Orientul Mijlociu
Congresmanii americani îi cer lui Biden să permită unei țări NATO să doboare rachete în spațiul aerian al Ucrainei
Cine clipește primul. Rusia promovează intens oboseala Occidentului, dar își ascunde costurile interne generate de războiul din Ucraina. Analiza FP
Un pilot ucrainean reprezentând aviația militară a Ucrainei. Photo: Open sources social media @InUkraine @Facebook
EXCLUSIV
Ce se va întâmpla cu Ucraina după foarte probabila revenire a lui Trump? Elliot Gerson: Presiunea pentru concesii va fi uriașă, dar nu stă totul în pixul lui Trump
Posibila apariție a dronei israeliene RA-01 deasupra Libanului după o scurgere de informații (Foto/Video)
Trupele nord-coreene - influență asupra cursului războiului din Ucraina. Generalul american Pat Ryder: Intenţia Rusiei de a folosi acești soldați în luptă ne îngrijorează
Fostul CEO al Google îndeamnă SUA să cumpere drone în loc de tancuri „inutile”, menționând complexitatea câmpului de luptă din Ucraina
Rușii au simulat o lovitură de răspuns la un atac nuclear (Video): Toate cele trei componente ale Forțelor Nucleare Strategice au lansat rachete balistice intercontinentale și rachete de croazieră
Oboseala Occidentului față de războiul din Ucraina este în creștere: Cererea pentru rachete Tomahawk îi irită pe americani și consideră ca fiind o abordare nerealistă
Tomahawk, în vizorul Ucrainei: De ce livrarea rachetelor SUA cu rază lungă este un obiectiv nerealist
Implicarea forțelor nord-coreene în războiul din Ucraina determină SUA să-şi schimbe abordarea faţă de Rusia? Ridicarea restricțiilor privind utilizarea armelor americane nu este exclusă
Prezența nord-coreenilor în Ucraina, punct de cotitură în război. Occidentul ar putea apăra spațiul aerian al Ucrainei de pe teritoriul României și Poloniei
Trump pregătește un plan de pace pentru Ucraina: Un uriaș conflict înghețat, cu Europa în rol de garant
Australia și Japonia, în prima linie a strategiei SUA anti-China. Picătura care a umplut paharul: Vânzarea rachetelor SM-6 și SM-2 către Australia
Turcia, înapoi la programul de avioane de luptă F-35 cu condiţia cedării sistemelor S-400 către SUA. Ruşii insistă că nu se poate
Statele occidentale trebui să-şi schimbe abordarea faţă de războiul din Ucraina: Înfrângerea bate la uşă dacă ucrainenii nu primesc susţinerea pe care o merită
Generațiile următoare ar putea vedea o Africă dominată de ideologia comunistă chineză: China recunoaște că dezvoltarea sa se bazează în mod semnificativ pe exporturile africane
Ucraina poate schimba cursul războiului fără permisiunea Occidentului: Atacarea țintelor aflate pe teritoriul Rusiei, strict cu utilizarea propriilor drone
Putin face o declarație în care indică faptul că „oboseala Occidentului cu războiul din Ucraina” încurajează Rusia să își continue agresiunea
Ce se întâmplă mai departe după atacul Israelului asupra Iranului? Biden l-a „încurajat” anterior pe Netanyahu să „conceapă” un atac de retorsiune
Țările baltice pariază mult pe planurile de apărare regională ale NATO: Angajament față de Lituania în cadrul unui acord privind rotația sistemelor de apărare aeriană

Ştiri Recomandate

România în Schengen. Mesajul Președintei von der Leyen.: Rezultat pozitiv astăzi, la Budapesta, urmează votul oficial în Consiliul de miniștri UE
Rusia a folosit o rachetă IRBM în Ucraina, confirmă și Pentagonul. ”Oreshnik” este bazată pe RS-26 Rubizh, iar costul unei unități este de zeci de milioane de dolari
Grecia ar putea alege sistemul franco-italian SAMP/T de apărare aeriană
Războiul din umbră. China, Japonia și cele două Corei se războiesc de la distanță în conflictul din Ucraina
Efectul Storm Shadow: Un ofițer superior nord-coreean a fost rănit într-un atac de zilele trecute, efectuat pe teritoriul Rusiei
Nu există asemănare între Israel și Hamas, Biden a respins mandatul de arestare al CPI pentru Netanyahu
Vladimir Putin: Războiul din Ucraina a devenit un conflict global
Marea Britanie este pregătită să lupte împotriva Rusiei dacă aceasta invadează o țară est-europeană membră NATO
Ucraina transmite un mesaj puternic de la tribuna Congresului SUA: Niciun acord cu Rusia în schimbul cedării unor teritorii
„Basarabia, bază militară”. Rusia „vede” avioane F-16 și în Moldova și amenință susținând că are informații despre dislocări de armament peste Prut
Zelenski nu cedează teritorii, dar în privința Crimeei admite că nu poate fi recuperată doar cu forță militară: Ucraina nu-și permite să piardă zeci de mii de oameni în Crimeea
Avioanele F-16 ale României vor executa zboruri la înălţimi mici pe întreg teritoriul țării. Apel către populație pentru a evita îngrijorările
Câte rachete arată estimările că are Rusia azi în stoc? De la Iskander la Kalibr sau hipersonice Kinjal se anunță o iarnă grea pentru Ucraina
Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pentru Netanyahu și Yoav Gallant, fostul ministru al Apărării. SUA reacționează imediat
Ungaria își va desfășura sistemele antiaeriene (probabil NASAMS) lângă granița cu Ucraina, a anunțat ministrul apărării
Rusia a simulat astăzi un atac nuclear asupra Ucrainei. Ce rachetă ar fi putut folosi Armata rusă
România a semnat contractul pentru achiziția celor 32 de avioane F-35. Forțele Aeriene Române vor consolida semnificativ capacitățile de descurajare ale NATO
Asamblat în România: Pușca de asalt CZ BREN 2, prezentă și în Ucraina încă din primele zile ale războiului, realizată în România de cehii de la Colt CZ
Rusia câștigă doar dacă Occidentul renunță. Generalul Ben Hodges: Moscova este încurajată de cuvintele goale pe care le folosim pentru a descrie sprijinul acordat ucrainenilor
”Deveselul” polonez, din nou pe radarul Rusiei: ”Noua bază americană din Polonia crește pericolul nuclear general. E pe lista noastră”
Ucraina confirmă că Rusia a lansat o rachetă balistică intercontinentală (Foto/Video). A fost vizată o țintă în Dnipro
U.S. Army sporește protecția vehiculelor de luptă terestre cu un nou sistem avansat de război electronic
Cum stă economia de război a Rusiei? Ne-am angajat deja toate resursele, 73% dintre întreprinderi au lipsă de personal, anunță guvernatorul Băncii Centrale a Rusiei
Rușii au executat un atac combinat cu rachete asupra Ucrainei. Răspunsul la loviturile anterioare ale armatei ucrainene este considerat însă sub așteptări
„Atenție unde calci”. SUA mai pregătesc o surpriză: Vor furniza și vor permite Ucrainei să utilizeze mine antipersonal împotriva trupelor ruse
Armata britanică renunță la navele, dronele și elicopterele învechite
Armata SUA a utilizat pentru prima dată lansatorul de rachete M270A2 modernizat în cadrul unui exercițiu NATO
Rachetele Storm Shadow intră în bătălia de la Kursk. Ucraina a lansat în premieră o salvă de rachete Storm Shadow către teritoriul Rusiei
Centrul de pregătire a piloților de F-16 de la Borcea, la capacitate maximă. Ultimele două F-uri olandeze au aterizat în România
Nemesisul lui Su-57 rus vine tot de la un „35”, dar nu F-35. Su-57 ar putea fi îngropat pe piața externă chiar de un stat aliat Rusiei
Test pentru Patriot în Ucraina? Rusia vrea să lanseze o rachetă RS-26 balistică intercontinentală fără focos nuclear. Simultan 30 de bombardiere sunt pregătite să lovească Kievul
Franța face apel la statele din Golf să sprijine Armata libaneză
pixel