Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Militarii Flotilei Fluviale s-au instruit la standarde NATO
23 apr, 19:06
Militarii Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” au desfășurat, în perioada 19-23 aprilie, o serie de secvențe de instruire, cu cinci vedete blindate ale Divizionului 67 Nave Purtătoare de Artilerie „Comandor Virgil Alexandru Dragalina” și cu patru vedete fluviale ale Divizionului 88 Vedete Fluviale „Amiral Gheorghe Sandu”.

În portul militar Brăila, s-a executat ambarcarea cu muniție pentru instalațiile aruncătoare de proiectile reactive navalizate, cu o bătaie maximă de până la de 20 kilometri.

La Galați, militarii fluviali s-au instruit în vederea ambarcării minelor la bordul vedetelor fluviale, ce au ca misiune lupta cu dispozitivele explozive lansate la fluviu, în orice punct al acestuia, indiferent de anotimp şi situaţie hidrologică.

O echipa de specialiști din Statul Major al Forțelor Navale a evaluat, pe parcursul acestei săptămâni, navele și echipajele, apreciind deprinderile militarilor și modul de aplicare a procedurilor, utilizat în conformitate cu standardele NATO.

G Ad:

Exercițiul, organizat de marinarii militari ai Flotilei Fluviale, a urmărit creșterea nivelul de pregătire și de instruire al capabilităților, pentru a putea executa misiunile ordonate în zona de responsabilitate.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Distrugătorul american USS Laboon a vizitat portul Constanța
Racheta turcă anti-navă ATMACA a trecut testul final. Turcii au scufundat în Marea Neagră o navă de luptă (Video)
F-35 pentru România din 2030? Până atunci, urmează decizia pentru încă două escadrile de F-16
Rusia își exprimă indignarea după testarea portavionului american USS Gerald Ford în largul coastei Florida
Lăsați în urmă de frică. Cel puțin 21 de luptători afgani ai forțelor speciale au fost măcelăriți după ce sprijinul terestru și aerian a eșuat
Pentru producția propriului avion de luptă de generaţia a V-a, Turcia construiește al doilea cel mai mare tunel aerodinamic din Europa
Republica Moldova vrea să „învețe” de la Polonia. Chișinăul și Varșovia vor colabora inclusiv în zona de securitate
SUA se alătură Uniunii Europene cu noi sancţiuni împotriva regimului condus de Aleksandr Lukaşenko
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro