Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Israel Aerospace Industries a semnat un contract pentru drone Heron cu o țară din Asia
Israel Aerospace Industries (IAI) a semnat recent un contract de 200 de milioane de dolari pentru furnizarea de servicii de sisteme aeriene fără pilot (UAS) către o țară din Asia, acestea fiind legate de vehiculul aerian fără pilot (UAV) Heron de la IAI. Aceasta este a patra tranzacție UAS majoră pentru IAI.
Drona Heron Sursa foto: Israel Aerospace Industries

Familia Heron conduce gama de UAV-uri a IAI. Divese modele Heron sunt utilizate în mod regulat pentru misiuni operaționale de peste 20 de clienți din întreaga lume, se arată într-un comunicat al companiei remis Defense Romania.

Compania nu precizează despre ce țară din Asia este vorba.

Controlat de la distanță de pe fregate sau de pe mal, Heron susține misiunile terestre și maritime împotriva submarinelor și a pazelor de coastă. Acesta transmite informații de pe mare, către toate sistemele de arme care participă la o misiune.

Heron UAS poate fi echipat cu comunicații LOS sau SATCOM și are o flexibilitate operațională "long runner", cu decolare, aterizare și control de la distanță automatizate, fără a fi necesară instalarea unui post de control lângă pistă.

G Ad:

Președintele și CEO-ul IAI, Boaz Levy, a declarat că ”acordul este o dovadă a satisfacției puternice a clienților noștri față de UAV-urile Heron, inclusiv performanța lor operațională și tehnică. Clienții noștri aleg în mod repetat Heron pentru gama sa largă de misiuni de colectare a informațiilor în diferite condiții terestre și meteorologice.”

Cunoștințele și experiența UAS ale IAI au fost acumulate de-a lungul a aproape 50 de ani, însumând două milioane de ore de zbor și peste 50 de clienți din întreaga lume. Această expertiză vine în completarea serviciilor oferite de IAI ca centru de cunoștințe tehnologice naționale și globale în domeniile apărării aeriene, sistemelor radar, sateliților, vehiculelor pilotate de la distanță, rachetelor de asalt, aviației și ciberneticii.

Israel Aerospace Industries (IAI) este o companie aerospațială și de apărare de top la nivel mondial care inovează și oferă tehnologii de ultimă generație în domeniile spațial, aerian, terestru, naval, cibernetic și de apărare, dar și piețe comerciale.

Combinând spiritul de inovație ”Start-up Nation” cu decenii de experiență dovedită în luptă, IAI oferă clienților soluții de ultimă oră personalizate la provocările unice cu care se confruntă, inclusiv sateliți, UAV-uri, rachete, soluții de informații, sisteme de arme, sisteme de apărare aeriană, sisteme robotizate, radare, avioane de afaceri, aerostructuri și multe altele.

Înființată în 1953, IAI este unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din Israel, cu birouri și centre de cercetare și dezvoltare în Israel și în străinătate.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

SUA ajută Republica Moldova să-şi modernizeze apărarea. Americanii au livrat echipamente militare în valoare de 5 milioane de dolari
SUA au nevoie de o prezență militară permanentă în țările baltice, cele mai vulnerabile în fața Rusiei
Social-democrații revendică victoria și anunță că Olaf Scholz va deveni cancelar. Partidul Angelei Merkel, cel mai slab rezultat de după război
Erdogan nu are nicio remușcare privind S-400: În viitor nimeni nu va mai putea interveni în privința sistemelor pe care le cumpărăm
Bulgaria reziliază contractul cu Rusia pentru întreținerea și modernizarea avioanelor MiG-29
Primele imagini reale CH-6 - noua dronă chineză de atac cu două motoare
O formație de F-16 românești va survola Bucureștiul în semn de ultim omagiu adus eroului Ion Dobran
Portavionul american USS Ronald Reagan revine în Marea Chinei de Sud
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro