Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Japonia cumpără încă două elicoptere H225 pentru Paza de Coastă
07 apr, 09:09
Cel mai mare operator de elicoptere Super Puma din Japonia, Paza de Coastă (JCG), a plasat o nouă comandă de 2 elicoptere H225, ceea ce va ridica flota JCG la 15 elicoptere, dintre care 2 AS332 și 13 H225.

Noile elicoptere vor fi folosite pentru activități teritoriale de coastă, operațiuni de menținere a ordinii publice și de salvare în caz de calamitate.

“Mulțumim Pazei de Coastă japoneze pentru încrederea pe care o are în elicopterele H225. Acest model este considerat unul de referință pentru operațiunile de căutare și salvare, precum și pentru menținerea ordinii publice și ne bucurăm să vedem aceste elicoptere în acțiune în Japonia, de-a lungul anilor. Am livrat acum câteva luni, la termen, 3 noi elicoptere H225 Pazei de Coastă, și oferim sprijin total flotei existente precum și elicopterelor care vor fi livrate, astfel încât să fie asigurat un nivel ridicat de disponibilitate pentru zbor a acestora”, a spus Guillaume Leprince, Directorul General al Airbus Helicopters în Japonia, potrivit unui comunicat al companiei, emis către DefenseRomania.

 

Elicopterele H225

 

Elicopterele H225 aparținând Pazei de Coastă japoneze beneficiază de programul de suport al Airbus, HCare Smart, care permite JCG să se concentreze pe operațiunile de zbor, în timp ce Airbus se ocupă de buna funcționare a aparatelor.

Elicopterul bimotor H225, de 11 tone, este cel mai nou membru al familiei Super Puma a Airbus Helicopters. Echipat cu instrumente electronice de ultimă generație și cu renumitul pilot automat de înaltă precizie, elicopterul H225, capabil să opereze în orice condiții meteo, este extrem de rezistent, rapid și poate fi dotat cu diverse echipamente pentru orice tip de misiune.

Doar în Japonia sunt operaționale astăzi 28 de elicoptere din familia Super Puma, fiind utilizate atât de operatori civili și parapublici, precum și de către Ministerul Apărării, pentru misiuni diverse, de la căutare și salvare, operațiuni offshore, VIP, la stingerea incendiilor și transportul de pasageri și de mărfuri, mai tranmiste sursa citată.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Rheinmetall a testat, într-un poligon din Ungaria, un vehiculul de luptă Lynx KF41 (Foto/Video)
Plan pe 15 ani pentru modernizarea Forţelor Armate Elene| Principalul obiectiv, achiziţionarea de avioane F-35
EXCLUSIV
Un sistem S-300 a dat chix în timpul unui exercitiu militar (Foto/Video). Propaganda rusă a muşamalizat incidentul
Două F-16 românești au efectuat misiuni cu două bombardiere americane B-52
 Totul despre exercițiul rusesc de nivel strategic “Caucaz-2020” (Ziua 4)
Două bombardiere strategice rusești Tu-160 au efectuat un nou zbor în interiorul granițelor Republicii Belarus
Aleksandr Lukaşenko, marioneta lui Putin, susţine că nu este interesat să fie recunoscut ca preşedinte de Occident 
Diplomați ruși, acuzați de spionaj militar, expulzați din Bulgaria
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro