Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Joint Forces Operation: Lunetişti ai FSB sunt implicaţi în războiul din Donbas (Video)
08 mai, 17:57
Militarii ucraineni care iau parte la Operaţiunea Forţelor Întrunite (Joint Forces Operation – JFO) au raportat că au intrat în posesia unei înregistrări video care, potrivit lor, este încă o dovadă a implicării directe a militarilor forțelor armate ruse în războiul din Donbas, mai exact a unei unităţi de lunetişti a Serviciului Federal de Securitate [FSB] al Federaţiei Ruse.

Biroul de presă al Operaţiunii Forţelor Întrunite din Ucraina a postat pe pagina oficială de Facebook un comunicat prin care precizează că a intrat în posesia unei înregistrări video cu o unitate de lunetist a Serviciului Federal de Securitate [FSB], înregistrarea fiind făcută chiar de către forțele speciale ruse în timpul unui atac asupra soldaților ucraineni.

JFO nu menţionează cum a intrat în posesia înregistrării, dar precizează că respectiva unitate de lunetişti a FSB l-a ucis, pe 27 febroarie, pe sergentul ucrainean Volodymyr Fedchenko. JFO mai precizează că numele și gradele militarilor ruși, implicați în uciderea soldaților ucraineni, vor fi făcute publice în scurt timp. Videoclipul a fost trimis şi Serviciului de Securitate al Ucrainei ca dovadă a agresiunii rusești în Donbas.

Urmărind mai atent înregistrarea video, am putut observa pe casca unuia dintre militarii ruşi, însemnele unităţii de lunetişti a FSB din care acesta face parte.

(w670)

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

China trebuie să aleagă între J-20 și J-31. Chinezii admit că s-au inspirat de la americani
În loc de tancuri T-14 Armata, Forţele Armate Ruse primesc promisiuni
SUA își sporesc prezența în Polonia. Pentagonul va disloca prin rotație încă 1000 de soldați
Exercițiu militar fără precedent al SUA, în Marea Neagră
Prelungirea embargoului asupra Iranului este o insultă, spun oficialii iranieni
Serbia ar fi comandat un sistem de apărare antiaeriană din China
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro