Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jumătate dintre recruții elvețieni desfășoară pregătirea militară de bază online, de acasă
12 ian, 14:22
Postul elvețian de radio și televiziune SRG a informat că, datorită pandemiei de coronavirus, jumătate dintre recruții elvețieni vor urma pregătirea militară de bază acasă, folosind pentru aceasta o aplicație online specială.
Ministerul Apararii din Elvetia - Facebook

"Din cei 12.000 de recruți care intră în serviciul militar pe 18 ianuarie, jumătate vor începe pregătirea militară de bază acasă, folosind o aplicație online. Această decizie a fost luată pentru a reduce riscul răspândirii COVID-19 în armată", se arată în comunicat.

Recruții se vor antrena acasă șase ore pe zi, timp de trei săptămâni. De asemenea, este prevăzut un program săptămânal de antrenament fizic cu durata de patru ore.

După trei săptămâni de pregătire de la distanță, care vor fi luate în considerare ca durată în serviciu și vor fi plătite, cei 6.000 de recruți se vor alătura colegilor lor, pe 8 februarie. Acestora li se va cere să facă un test coronavirus și să demonstreze că au parcurs programul online. Cei care nu și-au dezvoltat abilitățile de bază vor relua pregătirea în cazarmă, în zilele de la sfârșitul săptămânii.

În Elveția, toți bărbații cu vârste între 20 și 34 de ani apți fizic sunt chemați în serviciul militar sau civil alternativ, care durează până la cinci luni, în funcție de specialitatea repartizată. Ulterior, aceștia efectuează anual recalificării cu durata de trei săptămâni, timp de șapte până la zece ani. Femeile au acces la serviciul militar în mod voluntar.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Rușii acuză că Republica Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, „amenință Rusia în Marea Neagră”
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Controversa „Stop Soros”: Ungaria susține că va continua să protejeze granițele UE
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro