Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Klaus Iohannis, în vizită la spitalul militar ridicat de Armată la Ana Aslan: 'Suntem pregătiți'
28 Martie, 13:19
Preşedintele Klaus Iohannis  a vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL 2, amenajat în incinta Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie "Ana Aslan" Otopeni.
Armata română, în timpul ridicării spitalului militar mobil de la Ana Aslan, sursă foto: Facebook MApN

Președintele României a declarat la finalul vizitei că spitalul mobil militar a fost ridicat într-un timp record iar în următoarele ore va deveni funcțional.

 

Klaus Iohannis spune că România este pregătită pentru a face „față cât se poate de bine acestei epidemii”, dar a anunțat că după trecerea crizei va urma o evaluare la sânge a întregului sistem sanitar din țara noastră.

Am vizitat acest spital, care în timp record a fost asamblat, aici, în această locaţie. Am vizitat toate secţiile, spitalul încă nu este dat efectiv în funcţiune, dar este gata pregătit şi în următoarele ore vor fi acordate date acreditările şi va intra în funcţiune. Iată deci că suntem pregătiţi. România este pregătită pentru a face faţă cât se poate de bine acestei epidemii.

Însă, în acelaşi timp, trebuie să spun că, după ce se termină această criză, care din păcate va mai dura, vom face o evaluare la sânge a întregului sistem spitalicesc din România şi vom lua toate măsurile pentru a avea dotările cu care să facem faţă oricărei situaţii, şi unei epidemii, şi unui dezastru, şi în acest sens îi asigur pe români că suntem pregătiţi acum, dar în continuare vom lua măsurile pentru a fi şi mai bine pregătiţi", a precizat președintele Klaus Iohannis.

 

Ştiri Recomandate

BREAKING NEWS
Violențe extreme în SUA. Starea de alertă a fost instituită în mai multe orașe (VIDEO)
Rușii se laudă că noile Su-57 pot zbura 'singure'. O nouă perdea de fum a Moscovei?
Putin cere Consiliului de Securitate o poziție finală după retragerea SUA din Tratatul Cer Deschis
Jurnaliști uciși la Kabul
Disensiuni în Guvernul Italiei cu privire la achiziția de avioane F-35
US Army a comandat rachete Hydra-70
Taiwan confirmă achiziția sistemului de rachete Harpoon Block II
Marea Britanie, îngrijorată de transferul avioanelor rusești în Libia