Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
La solicitarea lui Putin, în Rusia a început construirea simultană a patru submarine și două nave de luptă
Potrivit informațiilor din media rusă, pe 23.08.2021, în Rusia s-a desfășurat Ziua unică de începere a construcțiilor de nave. Comanda pentru aceasta a fost dată de președintele rus, Vladimir Putin, în regim de videoconferință.

Liderul rus a intrat în legătură directă din localitatea Kubinka, din Regiunea Moscova, unde a început forumul tehnico-militar Armata-2021. În regim de videoconferință, acesta a dat comanda pentru începerea construirii navelor pentru flota rusă simultan la trei șantiere navale.

În discursul său, Vladimir Putin a subliniat faptul că Rusia își va dezvolta potențialul Forțelor Navale, va dota navele cu tehnică și armamente noi și va afișa astfel drapelul rusesc în toate raioanele Oceanului Planetar.

“Nevoia de creare a unor Forțe Navale pregătite pentru luptă duce la cereri crescute pentru constructorii ruși de nave”, a precizat Putin, dând comanda pentru începerea construcției navelor.

Lucrările de construire a navelor și submarinelor se vor desfășura simultan în Șantierele Navale din Severodvinsk, Komsomolsk pe Amur și Sankt Petersburg. În total, a început construirea a două nave de suprafață și patru submarine.

G Ad:

La Șantierul Navale din Komsomolsk pe Amur sunt construite două corvete Proiect 20380. Este vorba depsre Groznyi și Buynyi, destinate Flotei ruse din Oceanul Pacific.

În același timp, la Șantierul Naval al Amiralității din Sankt Petersburg, a început construirea submarinelor Mozhaysk și Yakutsk, Proiect 636.3. Acestea sunt submarinele cu numerele cinci și șase din seria destinată Flotei ruse din Oceanul Pacific.

De asemenea, la Șantierul Naval Sevmash din Severodvinsk a fost lansată construcția a două submarine nucleare strategice din clasa Borey-A. Este vorba despre submarinele Dmitri Donskoy și Cneazul Potemkin.

 

 

 

 

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Două avioane de vânătoare rusești Su-30 au escortat bombardierele americane B-1B deasupra Mării Negre (Video)
Nicolae Ciucă, întâlnire oficială cu secretarul american al Apărării: Pilonul de bază pentru securitatea şi apărarea României rămâne Parteneriatul Strategic cu SUA
Ministrul rus al apărării anunţă că Uniunea statală Rusia-Belarus va avea în curând o nouă doctrină militară
Su-57, predestinat eșecului? Cum a ajuns un fiasco programul prin care Rusia voia să rivalizeze cu F-22 
România, implicată în asigurarea unei misiuni a SUA: Două bombardiere B-1B au zburat în zona Mării Negre
Turcia va continua să desfășoare operații militare în Siria și Irak
SUA laudă modernizarea Armatei și admit rolul de lider al României în regiune. Secretarul Austin, asigurări privind angajamentul în Est
SUA reconfirmă susținerea Ucrainei în conflictul cu Rusia. Austin încheie în România turneul statelor din zonă aflate “pe linia frontului cu Rusia”
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro