Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
MApN: 'Nimeni nu rămâne în urmă'. Militarii români au sărit în ajutorul unui șofer care a evitat în ultima clipă un accident
08 ian, 22:17
Militarii BAtalionului 41 Transport „Bodâlna” din Dej au venit în ajutorul unui șofer de tir care a rămas cu autovehiculul împotmolit în noroi după ce a evitat un accident. Spre norocul șoferului, militarii români treceau prin zonă și au oprit.
Sursă foto: Ziarul Unirea, via Facebook MApn

Lecția de solidaritate a fost surprinsp în imagini, ulterior postate pe pagina oficială de Facebook a MApN

„Repetăm a mia oară: Suntem împreună, nimeni nu râmâne în urmă!”, a transmis MApN.

Incidentul a avut loc în ziua de Bobotează iar militarii români care s-au oprit să îl ajute pe șoferul de tir transportau echipament militar. Șoferul de tir a povestit că se afla de trei ore în situația respectivă, pierzându-și speranța. 

În cele din urmă militarii au reușit să îl tracteze pe șoferul ghinionist.

 

Pe lângă meseria de militari, suntem oameni

 

„În ziua de Bobotează, în aproprierea Municipiului Aiud, un șofer de camion a avut parte de o surpriză placută, în urma unui ghinion apărut din senin!

După ce a încercat să evite un accident, evitând un alt autovehicul, camionul său a rămas împotmolit în noroi pe marginea carosabilului. Supriza placută a venit din partea militarilor Batalionului 41 Transport “Bobâlna” din Dej, unitate subordonată Bazei 4 Logistică “Transilvania”, care nu au ezitat să vină în ajutorul șoferului. Aceștia veneau de la Ploiești, pe drumul spre Dej, transportând echipament medical.

Conducătorul camionului le povestea militarilor că este de 3 ore în această situație, pierzându-și speranța. Militarii au reușit să îl tracteze pe șofer, primind mulțumiri din partea acestuia. Dar, suntem convinși că nu mulțumirile verbale au contat atât de mult, cât cele sufletești, întrucât au demonstrat că, pe lângă meseria de militar, sunt oameni.Trecem zilnic pe lângă oameni cu probleme, dar câți dintre noi se opresc din problemele personale și se implică în ale altora?”, a transmis MApN, pe pagina oficială de Facebook.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Rușii acuză că Republica Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, „amenință Rusia în Marea Neagră”
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Controversa „Stop Soros”: Ungaria susține că va continua să protejeze granițele UE
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro