Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Marinar mort pe portavionul USS Carl Vinson
22 apr, 13:40
Un marinar al US Navy a murit la bordul portavionului Carl Vinson, dar decesul nu are legătură cu coronavirusul, au spus oficialii, transmite Navy Times.

Purtătoarea de cuvânt a US Navy, Miranda Williams, a declarat că ofițerul a fost găsit mort la locul său de muncă sâmbătă, a informat Kitsap Sun.

"Având în vedere datele de până acum, acesta nu este un deces legat de COVID-19", a spus ea, adăugând că el nu a prezentat niciun simptom al COVID-19 și se afla "într-o stare bună de sănătate". US Navy nu a dat publicității numele ofițerului decedat. Naval Criminal Investigative Service cercetează cauzele morții.

„Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă acum către familia camaradului nostru”, a mai spus Williams.

Decesul a survenit după ce USS Carl Vinson a ieșit din doc la începutul acestei luni, după o revizie a cărui cost s-a ridicat la 367 de milioane de dolari și care a avut loc la Șantierul Naval Puget Sound, au declarat oficialii US Navy.

Anterior, US Navy a declarat că un marinar al portavionului USS Carl Vinson a fost testat iar rezultatul a fost pozitiv pentru COVID-19, dar conducerea a spus că marinarul a fost în concediu și nu a urcat la bordul navei. Anunțul a fost făcut în ciuda interdicției impuse de Pentagon de a nu anunța public cazurile de coronavirus de la bordul navelor marinei militare.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

E oficial: Aerostar Bacău devine Centru de Mentenanţă pentru F-16
Klaus Iohannis a promulgat 'Legea veteranilor'. Beneficiile de care vor dispune militarii români din teatrele de operații
Experți ruși: Încetarea Tratatului START ar putea însemna un dezastru nuclear global
Sondaj: Nemţii sunt de acord cu retragerea trupelor americane şi vor retragerea totală a arsenalului nuclear din Germania
Un nou schimb de prizonieri în estul Ucrainei, preconizat peste câteva săptămâni
Centrala nucleară din Belarus a fost încărcată pentru prima dată cu combustibil nuclear. Chiar înaintea alegerilor
Australia investește în echipamente de instruire pentru lupta antisubmarin
Grecia anunță NATO că nu mai acceptă politica de neutralitate a Alianței în disputa ei cu Turcia
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro