Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Militarii români vor asigura managementul spitalului din Suceava
02 apr, 18:04
Patru militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale vor asigura managementul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava.

Echipa, care va asigura managementul medical și operațional al unității sanitare, va fi constituită din manager - colonelul medic Daniel Derioiu, director medical - locotenent-colonel medic Dinu Chioralia, șef al logisticii - maior Lupașcu Bobi, iar ofițer de stat major locotenent-colonel Cristian Mihoci, informează MApN, pe pagina personală de Facebook.

MApN a anunțat că va reveni cu informații suplimentare.

Amintim că în cursul unei conferințe video care a avut loc azi, președintele Klaus Iohannis a precizat că este necesară repunerea în funcţiune a Spitalului Judeţean Suceava și a solicitat proceduri militare.

Județul Suceava a devenit un focar în epidemia de COVID-19. În urma Ordonanței Militare Nr. 6 Guvernul carantinarea municipiului Suceava, dar și următoarele opt comune: Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei, în contextul în care în județul Suceava se regăsesc cele mai multe confirmări de noul coronavirus.

DefenseRomania va actualiza materialul după ce MApN va revenii cu informațiile suplimentare

Ştiri Recomandate

Sistemele de rachete antiaeriene ruseşti Pantsir-S1 s-au dovedit a fi inutile, atât în Siria, cât şi în Libia (Foto/Video)
Forţele Aeriene ale țărilor membre NATO au efectuat în 2019 un număr de 290 de misiuni de interceptare a unor avioane rusești
Pandemia COVID-19 | O echipă de 15 specialişti din Ministerul Apărării Naţionale vor efectua o misiune în SUA
Ministrul chinez de externe: China şi Statele Unite sunt ''în pragul unui nou Război Rece''
Două submarine ruseşti au efectuat lansări de torpile în Marea Neagră
Kim Jong Un: Coreea de Nord îşi va întări capacitatea de "descurajare nucleară"
EXCLUSIV
Camioanele Iveco pentru Armată, produse în România? Îngrijorările industriei: Riscăm să fim puși în fața faptului împlinit
Retragerea SUA din Tratatul „Cer Deschis”. Dan Dungaciu: Perdanți sunt în primul rând europenii, nu Federația Rusă